23.04.2019

«Всі ми діти Землі»
Міжнародний фестиваль
 
       ЦРБ ім. П. А. Загребельного спільно з Благодійним фондом «Рокада» провели захід  присвячений Міжнародному Дню Землі у рамках проекту: «Пізнай, прийми та руку простягни…».
      У День Землі в різних країнах, за традицією, лунає Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.
 
 

     Учасниками заходу були партнери з Представництва Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні, представники Головного територіального управління юстиції в місті Києві, учні закладів загальної середньої освіти Деснянського району, біженці.
 
 

    У програмі свята відбулась презентація соціального ролика, творчі виступи  гвінейців, демонстрація національних костюмів, захоплюючим був пакистанський танок студентки Міжнародного університету розвитку людини «Україна», майстер - класи та ще багато цікавого.
 
 

     Ми намагалися об`єднати українців та іноземців, простягнути їм руку допомоги, щоб  вони відчули єдність та рівність всіх людей, які живуть на цій планеті.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter