22.05.2019

«Серпанками легенькими, казками та легендами
повито рідний край»

Краєзнавчі читання

«Осяяний промінням слави,
 Золотоверхий, величавий,
Мій рідний Київ, місто-сад,
Моя столиця. Святоград.»

Олекса Палійчук


     Незабаром прекрасна столиця нашої Батьківщини відзначатиме свій День народження. І у передчутті свята – Дня Києва - бібліотека радо зустрічала учнів 1 класу спеціалізованого навчального закладу «Лісові дзвіночки», щоб долучити до краєзнавчих літературних цікавинок.
 
 

    Діти залюбки слухали розповідь бібліотекаря про наше чудове місто, пригадали його славетні місця. Охоче школярі знайомилися з книжками з виставки «Наш Київ величний – красивий і вічний». Учні зголосилися показати своє вміння читати і старанно читали вірші, казочки та легенди про рідний край.
    Також юні відвідувачі виявили бажання задекламувати вірші, які вони знають напам’ять і люблять. У бібліотеці звучали віршики про книги, школу, нашу Вітчизну та, звичайно ж, - про наш Київ, заквітчаний каштанами. Дітлахи навіть заспівали пісень, присвячених улюбленій столиці.
 
 

   Потішив школярів мультфільм «Микита Кожум’яка». Разом із відважним київським богатирем маленькі глядачі визволяли чарівну принцесу з полону Змія Горинича.
Сповнені приємних вражень, юні читачі з нетерпінням будуть чекати вихідних, щоб привітати своє рідне квітуче місто! Адже з цієї нагоди столиця і бібліотеки гостинно запрошують на яскраве свято у парках Деснянського району міста.


 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter