26.05.2019

«Хай живе завжди мій Київ, місто звершень та бажань»
Краєзнавчий вікенд
 
        Дружня команда публічних бібліотек Деснянського району долучилась до заходів святкування Дня столиці та Дня Києва. Охопили п’ять локацій у парках району: «Деснянський», «Молодіжний», «Кіото», «Мій Парк» та ммпз Биківня.
       Для мешканців району була представлена краєзнавча розкладка літератури «Моє місто-моя історія жива», краєзнавче лото «А історію столиці знати кожному годиться!»,які пропонували кожному перевірити свої знання рідного міста, а краєзнавча плутанина «Каштанова столиця» дала можливість досвідченим маленьким та великим знавцям нашого міста-красеня позмагатися за особливі призи та подарунки.
 
 
 

     Шалений успіх серед дітей та дорослих мали майстер-класи по створенню пухнастих паперових суцвіть каштанів «Свічка каштану», «Київські каштани» та по виготовленню яскравих квітів з атласних стрічок «Квітковий браслет», подарункових листівок: «Київ - у стилі ретро», « Квітковий настрій».
 
 
 

      Бібліотекарі підготували краєзнавчий конкурс «Я Київ добре знаю? Я Київ так люблю!», пізнавальну вікторину «Знай, люби, вивчай свій рідний край». Гості свята з задоволенням відповідали на поставленні запитання про найбільш значущі, цікаві в історичному та архітектурному відношенні музеї, театри, вулиці, площі минулого та сьогодення нашого міста.
 
 
 

       У великому захваті були дітлахи від майстер – класів, де вчилися виготовляти метелики, подарункові коробочки для різних дрібничок. Майстер клас з торцювання заохотив маленьких киян до єднання України.
     Спільна творчість принесла море задоволення і позитивних емоцій та вражень, чарівну атмосферу, справжнього магічного настрою.
 
 
 

Під час свята бібліотекарі запрошували мешканців стати користувачами бібліотеки, де вони зможуть корисно і цікаво проводити своє дозвілля.


 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter