04.06.2019

«Фантазії дитячих сердець»

 «Кожна дитина - художник.
 Труднощі в тому, щоб залишитися
 художником, вийшовши з дитячого віку.»

Пабло Пікассо

        Ясного сонячного дня, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, бібліотека запросила маленьких відвідувачів до літнього читального залу. Під розлогим, тінистим каштаном на дошкільнят чекали цікаві книжечки та журнали, улюблені м’які іграшки  та можливість виявити свої художні таланти.
 
 

     Асфальт біля бібліотеки став чудовим полотном для втілення дитячих фантазій і реалізації творчих задумів. На ньому маленькі художники із натхненням фантазували. Хлопчики із задоволенням малювали чудернацькі машини, літаки та кораблі, дівчатка – квіти та сердечка - своєрідні зізнання у симпатії своїм друзям.
 
 

        Щирі дитячі «витвори мистецтва» прикрасили подвір’я бібліотеки, створивши веселий і кольоровий настрій. А у конкурсі малюнків, звичайно ж, перемогла дружба!
        Намалювавшись вдосталь, дітки жваво переглядали журнали та книжечки, а дехто вже навіть вправлявся у вмінні читати. Зацікавила дошкільнят і книжкова виставка «Нехай же стане днем Дитини у всьому світі кожен день!». До вподоби маленьким читайликам стали казки, у яких добро перемагає зло, а також – книжки про права дітей, викладені у зрозумілій та доступній формі. Потішив дітлахів і літературний «зоопарк» та кумедні фото з іграшками-героями. А бібліотекарі привітали малят такими словами:
«Простягніть, діти, сонцю долоньки маленькі.
Хай освітить вам душу і світло, й тепло.
Будьте мудрими всі і зростайте гарненькі,
І щоб вам між людьми завжди добре було.»
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter