25.09.2019

«МОБІЛЬНА БІБЛІОТЕКА»

У 2018 році ЦБС Деснянського району взяла активну участь у громадському бюджеті – міста Києва 2018 з проєктом «Мобільна бібліотека».

Мета проєкту - популяризація книги та читання, послуг та сервісів сучасних публічних бібліотек, можливість організації альтернативних форм проведення дозвілля для дітей і дорослих та обслуговування маломобільних груп населення віддалених мікрорайонів Троєщини.

25 вересня до Всеукраїнського дня бібліотек відбулося відкриття громадського проєкту «Мобільна бібліотека» у парку «Деснянський». На святі книги та читання кожен міг знайти собі заняття до душі на свіжому повітрі, у цікавій та веселій компанії бібліотекарів.
Для гостей свята були організовані зони читання з книжками та періодичними виданнями, активного відпочинку з майстер класами, вікторинами, інтерактивним спілкуванням, настільними іграми, конкурсом малюнків на асфальті та зона IT з мережею Інтернет, WI-FI-зоною.

Також бібліотекарі приготували оригінальний книжковий торт – інсталяцію «Смачного читання». Нетрадиційна зустріч із книгою привернула до себе увагу як дітей так і дорослих. Цей книжковий торт – заклик до цікавого, захопливого читання.

Усі хто завітав сьогодні до парку «Деснянський» провели час цікаво та з користю.
Наступний виїзд мобільної бібліотеки планується 5 жовтня, на фестивалі вуличного мистецтва «Street Art and Music Festival», який пройде в «Мій парк» Деснянського району (парк на перетині проспектів Шухевича та Маяковського).
#бібліотека&громада
ТВОРИМО МАЙБУТНЄ РАЗОМ!

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter