На місці дач буде естакада

На місці дач буде естакада [Текст] : [мешканців дач на Русанівських і Воскресенських садах планують переселити у Деснянський район столиці] // Голос України. – 2019. – 10 лип. (№ 127). – С. 6.
http://www.golos.com.ua/article/319167
 
 
На місці дач буде естакада
 
Мешканців дач на Русанівських і Воскресенських садах планують переселити у дачні будиночки на вул. Радистів у Деснянському районі Києва.

Міська влада виділила з бюджету 109,7 млн грн для спорудження 24 дачних будиночків на вул. Радистів у Деснянському районі столиці. Сюди переселять нинішніх мешканців дач на Русанівських і Воскресенських садах, а на місці нинішніх будиночків зведуть естакаду, що з’єднає Подільський мостовий перехід і житловий масив Воскресенка, повідомляє Ubr.ua. Відповідний тендер з’явився на майданчику ProZorro. Замовник — КП «Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд м. Києва». Переможцю аукціону, який відбудеться 29 липня 2019 року, належить звести на 24 ділянках: 8 будинків площею 30 кв. м; 4 будинки — 40 кв. м; 5 будинків — 50 кв. м; 5 будинків — 70 кв. м; 2 будинки — 100 кв. м. Причому здати всі зазначені об’єкти необхідно під ключ. У тендерній документації у переліку робіт вказані не тільки основні будівельні заходи, а й оздоблювальні внутрішні.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter