На Троєщині та у Солом'янському районі відкриють нові дитячі садки

На Троєщині та у Солом'янському районі відкриють нові дитячі садки [Текст] : [по вул. Радунській Деснянського району столиці] // Хрещатик. – 2019. – 28 черв. (№ 33). – С. 1 : фот.
 
 
На Троєщині та у Солом'янському районі відкриють нові дитячі садки
 
 
Наступного року на Троєщині та у Солом’янському районі столиці відкриють по новому дитячому садочку. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Fасеbооk та опублікував відео, у якому показав, як тривають роботи на будівельних майданчиках.

«Друзі! Ще одна позитивна новина для батьків та малечі Троєщини і Солом’янки! У цих районах будуємо по новому садочку. Один садок - на вулиці Радянській, на місці стихійної парковки. Інший - на бульварі Вацлава Гавела, на місці недобудованого ще з 80-х років дитсадка, фундамент якого довелося повністю демонтувати», - написав Віталій Кличко.

За словами мера, обидва дитячі заклади розраховані на 260 місць - 14 груп. Це будуть сучасні, гарні садочки, куди дітям точно захочеться йти.

Сьогодні на обох будівельних майданчиках тривають активні роботи. На Троєщині уже звели підвальні приміщення, перший поверх. Розпочали роботи зі зведення другого поверху. На Солом’янці - теж завершилось будівництво першого поверху та приступають до зведення другого.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter