18.12.2019

«Повіримо в себе»
Фестиваль творчості
   
    В Галереї мистецтв відбулось урочисте відкриття виставки творчих робіт переможців XXVIII Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з особливими потребами.
    Учасників заходу сердечно привітали: директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослава Колобова, спеціаліст центру Наталія Клачко, директор Деснянської ЦБС Тетяна Оврас.
 
 

    Авторські роботи, представлені на виставковій експозиції, виконані в різних техніках живопису, вражають своєю щирістю та оригінальністю, вони достойні того, щоб їх побачили  не тільки кияни, українці, а й відвідувачі європейських галерей та виставкових центрів.
    Присутні на заході мали змогу отримати позитив й натхнення від участі у майстер класах, підготовлених бібліотекарями ЦБС Деснянського району: «Дивовижна листівка - новорічна ялинка», та «Чарівний чобіток».
 
 

    Фестиваль проходить за сприяння Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Департаменту культури КМДА, Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів, Київського міського палацу дітей та юнацтва,  Служби у справах сім’ї та дітей КМДА, ЦБС Деснянського району.
   
Виставка діє з 18 грудня 2019 року по 15 січня 2020 року.
                            
Щиро запрошуємо всіх бажаючих!
      
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter