11.03.2020

«Кращі видавництва книг України в одному місці –
неймовірно зручно!»
Відкриття книжкового простору

Громаді  столиці та  гості нашого міста  отримали чудову можливість на постійній основі знайомитись з новинками друкованої продукції.

Унікальна книготека  відкрилась 11 березня 2020 року в  бібліотеці  № 115 для дітей.  Вона репрезентуватиме найсучасніші видання майже  всіх літературних жанрів, які написано українськими й зарубіжними авторами. Більш ніж 27 найуспішніших книжкових видавництв України, серед яких Фоліо, Самміт-книга, Ранок, Видавництво Старого Лева та інші будуть представлені в оновленій бібліотеці для дітей № 115 Деснянського району на вул. Бальзака, 28.

Вперше в Україні в одному місці стане можливим  не тільки ознайомитись з  книжковими новинками видавництв, а  й безпосередньо взяти участь у літературних подорожах-презентаціях,  автограф-сесіях, майстер класах, і творчих зустрічах з авторами.
У заході взяли  участь директор Департаменту культури КМДА Діана Попова,  Голова Постійної комісії  Київської міської Ради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія Муха, депутатка Київської міської ради Ганна Старостенко, заступниця Голови Деснянської РДА Ірина  Алєксєєнко, голова Всеукраїнської асоціація видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін, директор видавництва «Самміт-книга» Ігор Степурін, представники  книговидавництв України.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter