У Деснянському районі створили чотири нові сквери

У Деснянському районі створили чотири нові сквери [Текст] : [на вул. Лисківській, вул. Кіото, вул. Мілютенка, вул. М. Цветаєвої] // Хрещатик. – 2020. – 17 лип. (№ 49). – С. 2 : фот.
 
 
У Деснянському районі створили чотири нові сквери
 
У «Київзеленбуді» розповіли про облаштування нових скверів у Деснянському районі.

Озеленювачі вважають, що сквери мають бути комфортними. Адже не завжди є можливість влаштувати собі прогулянку в парку. Тому в сквері біля будинку, якщо він зручний та облаштований, можна гуляти з дітьми, проводити час із друзями, займатися спортом чи просто насолоджуватися хвилиною спокою.

У сквері на вул. Лісківській, між будинками № 5-а та № 7-а, влаштовано більше 400 кв. м доріжок із ФЕМ, встановлено лави та урни, влаштовано спортивний майданчик з тренажерами та гумовим покриттям, висаджено кущі, дерева та влаштовано газон.

В іншому сквері цього району, на вул. Кіото, 5-9, влаштовано 567 кв. м доріжок із ФЕМ, попереду озеленення - на 1105 кв.м території буде газон.

Сквер на вул. Мілютенка, 7, відтепер освітлюється - встановлено 7 опор освітлення зі світильниками на сонячних батареях.

У сквері на вул. М. Шєтаєвої, 16, 16-6,16-в, прокладаються доріжки із ФЕМ. По завершенню робіт буде висаджено кущі та посіяно газон.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter