На Троєщині у Києві облаштували сучасний міжшкільний стадіон

На Троєщині у Києві облаштували сучасний міжшкільний стадіон [Текст] : [міжшкільний стадіон спецшколи № 250 та школи № 263 ім. Є. Коновальця] // Хрещатик. – 2020. – 8-11 груд. (№ 79). – С. 4 : фот.


На Троєщині у Києві облаштували сучасний міжшкільний стадіон
 
 
 
На міжшкільному стадіоні спеціалізованої школи № 250 та школи № 263 імені Євгена Коновальця завершується капітальний ремонт. Тут облаштували поле, футбольні ворота, бігові доріжки та встановили тренажери.

Тривалий час міжшкільний стадіон перебував у занедбаному стані. Наразі лише нанесення розмітки відділяє сучасну спортивну арену від відкриття. За словами представника підрядної організації, за сприятливих погодних умов, найближчими днями буде нанесено розмітку та стадіон буде повністю готовий стати епіцентром спортивних баталій.

На оновленому стадіоні облаштували поле з дренажною системою та сучасним комфортним штучним покриттям підвищеної стійкості, встановили футбольні ворота. На стадіоні вперше з’явилися бігові доріжки для професійного та любительського спорту, занять із легкої атлетики. Також для занять на свіжому повітрі встановили спортивні тренажери. Окрім футболу, діти та дорослі зможуть грати на стадіоні у волейбол і баскетбол.

«Кожний навчальний заклад нашого району повинен мати сучасну інфраструктуру та створювати необхідні умови не лише для навчання дітей, а й для їх всебічного розвитку. Завдяки спільній позиції депутатського корпусу та районної влади таких шкільних стадіонів з кожним роком стає все більше», - зазначила в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алексеєнко, яка оглянула стадіон разом з депутатом Київради Віктором Грушко та представниками управління освіти району.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter