Мер відвідав сучасний бібліохаб на Троєщині

Мер відвідав сучасний бібліохаб на Троєщині [Текст] : у День бібліотек, 30 вересня, міський голова Києва Віталій Кличко перевірив, як дитячу бібліотеку на Троєщині перетворили на сучасний бібліохаб // Хрещатик. – 2020. – 2 жовт. (№ 63). – С. 1 : фот.
 
 
Мер відвідав сучасний бібліохаб на Троєщині

 
 
У День бібліотек, 30 вересня, міський голова Києва Віталій Кличко перевірив, як дитячу бібліотеку на Троєщині перетворили на сучасний бібліохаб.

«Сьогодні у Всеукраїнський день бібліотек, відвідав найсучасніший бібліохаб на Троєщині. Перевірив як відремонтували і перетворили на громадський просвітницький простір дитячу бібліотеку № 115 що на вулиці Бальзака. І я приємно вражений! Діти тут можуть відвідати різноманітні гуртки, виставкові зали, лекції, підзарядити гаджети, скористатися кухнею, щоб розігріти перекус після школи. Є в бібліохаб і свій невеличкий внутрішній двір, де в гарну погоду можна відпочити! А також тут є комп’ютери, безкоштовний Wi-Fi», - додав він.

За словами мера, це - єдина бібліотека в столиці площею понад 1 тис. квадратних метрів, яка має окреме приміщення і розташована на двох поверхах.
 
 
Приміщення повністю реконструювали, впровадили інклюзивні елементи. Придбали нове обладнання, меблі, бібліотечну техніку та оргтехніку, зокрема ЗD-принтер, інформаційний термінал, найсучасніше мультимедійне, звукове та освітлювальне обладнання.

Нагадаємо, столичні бібліотеки оновлюються, і з пункту отримання-повернення книг перетворюються у сучасний комфортний культурно-комунікативний та інклюзивний простір. Йдеться не лише про здійснення ремонтних робіт бібліотек та оснащення їх сучасними меблями, а й про переформатування просторів, оновлення технічної бази, втілення креативних проектів та запровадження нових послуг.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter