Масштабне оновлення доріг: у Києві тривають ремонти на Троєщині та Борщагівці

Масштабне оновлення доріг: у Києві тривають ремонти на Троєщині та Борщагівці [Текст] : // Хрещатик. – 2021. – 22-25 черв. (№ 25). – С. 3 : фот.
 
 
Масштабне оновлення доріг: у Києві тривають ремонти
на Троєщині та Борщагівці
 
 
У Києві продовжуються ремонти на 40 дорогах і шляхопроводах. Зважаючи на сприятливу погоду до-рожники працюють у декілька змін.

На найбільш перевантажених ділянках доріг ремонти тривають у нічний час або у вихідні.
 
«Серед нових об’єктів — середній ремонт шляхопроводу на Севастопольській площі. Після демонтажу старого покриття, влаштовували нову гідроізоляцію і асфальтобетон», розповіли у КК «Київавтодор».

На центральній вулиці Троєщини - проспекті Маяковського зняли старе покриття ще на одній ділянці.Там готуються облаштувати новий верхній шар асфальтобетону.
 
 
 
На Новокостянтинівському шляхопроводі, що розміщений на перетині вул. О. Теліги, просп. Бандери і вул. Новокостянтинівської, змонтували новий армований каркас й виконали його бетонування. Роботи заплановано завершити до 15 липня. При чому водіям треба зважати на тимчасові обмеження руху.

На вул. Жилянської неподалік просп. Повітрофлотського. До слова, по цій вулиці зручно буде їздити не тільки автомобілістам, а й велосипедистам, адже споруджують і велодоріжку.

Продовжуються капітальні ремонти вул. Льва Толстого, Кільцевої дороги, просп. Степана Бандери, вул. Милославської.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter