На Троєщині встановили підземні баки для сміття з електронікою

На Троєщині встановили підземні баки для сміття з електронікою [Текст] : [вони з'явилися на вулиці Маяковського 67/69] // Хрещатик. – 2021. – 23 лип. (№ 30). – С. 3 : фот.
 
На Троєщині встановили підземні баки для сміття з електронікою
 
 На Троєщині встановили експериментальні сучасні підземні сміттезбірники. Вони з’явилися на вулиці Маяковського 67/69. Їх переваги в тому, що від них не чути смороду, вони обладнані системою пожежогасіння та індикаторами заповнення. Також захищені від вітру, гризунів, безпритульних і зручні у використанні. А  наземна конструкція така, що в неї не можна буде опустити великогабаритний непотріб, а тварини не змажуть дістати з неї й розкидати сміття.

Голова Деснянського району Дмитро Ратніков показав, як працівники можуть очистити підземні баки. Для цього у них буде пульт, яким керують підняття наземної конструкції разом з чотирма підземними місткостями.
 
 
 
«Це пілотний проект. Реалізувати його стало можливим завдяки співпраці КП «Київкомунсервіс» та КП «Керуюча Компанія Деснянського району м. Києва». В разі підтримки з боку громади району ми передбачимо у бюджеті на наступний рік кошти на встановлення таких систем по території Деснянського району»,—сказав Дмитро Ратніков.

Він запросив мешканців ділитися своїми думками й повідомляти, чи хотіли б вони бачити такі сміттєві баки у своєму дворі.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter