26.06.2023

     Прапор – найважливіший  державний символ. За його допомогою можна не лише відрізнити одну країну від іншої, а й дізнатися про цінності його народу. Саме тому сьогодні у ЦРБ ім. П. А. Загребельного День шанування кримськотатарського прапора.
 
 

       Відвідавши бібліотеку, діти дізналися про значення елементів кримськотатарського стягу і визначили його спільні та відмінні з українським прапором риси. Під час перегляду повчального мультфільму та обговорення тематичного коміксу  маленькі розумники довідалися про схожість історії нескорених народів. Адже нас об’єднують спільні трагедії та перемоги, національна незламність й любов до волі.
 
 

     Насолоджуючись народними піснями кримських татар, юні відвідувачі взяли участь у тематичному майстер-класі «Два прапори – єдина країна». Крафтові серденька кольору українського та кримськотатарського прапорів були головним елементом майстер-класу. Вони уособлюють єдність двох народів, суміжність принципів та ідеалів, боротьбу пліч-о-пліч з російським загарбником, а також майбутню перемогу, яку ми здобудемо спільними зусиллями!
 

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter