19.01.2024

    До Всеукраїнського дня пам’яти кіборгів у ЦРБ ім. П. А. Загребельного зібралася громада, аби вшанувати захисників Донецького аеропорту.
 
 
 

    Година пам’яти «Аеропорт. Неповернення» розпочалася традиційною хвилиною мовчання у знак скорботи та поваги до полеглих воїнів. Сильні, незламні, сталеві, справжні патріоти! Вони змусили захоплюватися собою навіть противника. Адже саме ворог назвав їх «кіборгами», маючи на увазі, що лише роботи можуть витримати таку складну боротьбу в пекельних умовах. Але вони – не роботи. Вони – люди і вони – українці!
 
 

   Саме тому опісля відвідувачі бібліотеки пригадали хронологію боїв за Донецький аеропорт, аби назавжди закарбувати у пам’яти подвиг українських бійців. Вони переглянули документальні матеріали та уривки з кінофільму «Кіборги», а також оглянули тематичну художню та наукову літературу. Серед книжкової добірки кожен зміг знайти щось для себе, кожен зміг знайти спосіб увіковічнити подвиг кіборгів.
    На зустрічі виступив наш відданий читач - Валентин Бугрим – доктор філософії, академік, громадський діяч, який  зачитав новели та вірші присвячені героям нашої країни.


 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter