15.11.2024
ЦРБ ім. П. А. Загребельного продовжує знайомити своїх читачів з колоритною культурою корінних народів Криму. Сьогодні настала черга національної кухні!
Бурма, язма, сарма, лагман, імам балди – яка багата та різноманітна кухня кримських татар! Вона поєднує в собі традиції татар з чимось особливим, притаманним лише нашому українському півострову.
Під час зустрічі відвідувачі дізналися таємниці кулінарного мистецтва кримських татар. Вони перевірили свою інтуїцію, припустивши з чого складаються страви, який у них смак. Також читачі бібліотеки переглянули вишукані відеорецепти та обговорили, де можна скуштувати кухню корінних народів Криму в Києві.
А наприкінці заходу бібліотекарі частували усіх присутніх смачнючим традиційним напоєм кримських татар під назвою язма!