15.11.2024

   ЦРБ ім. П. А. Загребельного продовжує знайомити своїх читачів з колоритною культурою корінних народів Криму. Сьогодні настала черга національної кухні!
 
 
 

    Бурма, язма, сарма, лагман, імам балди – яка багата та різноманітна кухня кримських татар! Вона поєднує в собі традиції татар з чимось особливим, притаманним лише нашому українському півострову.
 
 
 

    Під час зустрічі відвідувачі дізналися таємниці кулінарного мистецтва кримських татар. Вони перевірили свою інтуїцію, припустивши з чого складаються страви, який у них смак. Також читачі бібліотеки переглянули вишукані відеорецепти та обговорили, де можна скуштувати кухню корінних народів Криму в Києві.
    А наприкінці заходу бібліотекарі частували усіх присутніх смачнючим традиційним напоєм кримських татар під назвою язма!
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter