ЦРБ ім. П.А. Загребельного

28.09.2021

 
 
 Весело і драйвово  напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у ЦРБ ім. П. Загребельного.
 
 
 
 
 
  Для юних читачів бібліотекарі підготували інтерактивні вікторини, літературний шифрувальник, бібліокросворд. У процесі гри юні читачі дізнались про можливості сучасної бібліотеки та її сервіси.
 
 

 Долучайтеся, адже бібліотека і читання це завжди час проведений з користю...
 
 

17.09.2021

 
   У ЦРБ ім. П. Загребельного завітала дитяча письменниця, мовознавець Леся Мовчун на справжнє свято книги та читання. З величезним задоволенням діти слухали цікаві розповіді, оповідання, казки у виконанні авторки.
 
 
 
 
 
  Відчули себе справжніми детективами, коли шукали потаємні скарби в книжках. Найактивніші учасники отримали у подарунок журнал «Крилаті».
 
 
 
 

Юні читачі мали змогу познайомитися з дитячими творами письменниці, що знаходяться в бібліотеці.
 
 

17.09.2021

 
   ЦРБ ім. П. А. Загребельного в чудовий осінній день провела для дітей дитячого садочка №797 інтерактивну подорож. Познайомили юних читачів з сучасними українськими казкарями, згадали прикмети осені та різних тварин, риб, птахів, які мають чудове осіннє забарвлення.
 
 
 

  Завдяки  вправам - енергізаторам «Читай, пізнавай, грай!» на свіжому повітрі разом з малечею зрозуміли, що читання може бути не тільки пізнавальним, але й веселим.
 
 
 

   Осінь – час для читання та улюблених справ. Долучайтеся до цікавих книг та різноманітних активностей, які ви знайдете у нас в бібліотеці.
 
 

10.09.2021

 
   ЦРБ ім. П. Загребельного запросила на чергову зустріч у «Літературне  кафе» шанувальників української пісні. У затишній атмосфері гості мали змогу познайомитися з творчою діяльністю американської співачки, але українки за походженням і за станом душі Квітки Цісик.
 
 

      Відвідувачі кафе ознайомилися з пісенною творчістю співачки, почули її голос, що глибоко западає в серце та переглянули літературу про неї.
До зустрічі у бібліотеці!!!

 
 

06.09.2021

“Книга не лише для читання - а й для гри”
Гра - мандрівка
 
ЦРБ ім. П. А. Загребельного в День читання книг провела для дітей  дитячого садочка  №797  гру - мандрівку  “Книга не лише для читання - а й для гри”. Завдяки казковим героям діти потрапили у цікаву і захоплюючу мандрівку знань та розваг.



Бібліотекарі ознайомили дітей із правилами поводження з книгами, разом з ними прочитали екологічну книжечку, з якої дізналися, що потрібно робити з використаними батарейками.
 
Завдяки такому  Дню, ми ще раз наголошуємо на важливості читання.
 
 

03.09.2021

«Я люблю -Україну»
краєзнавча година

   До ЦРБ ім. П. Загребельного завітали діти молодшого шкільного віку на краєзнавчу годину «Я люблю -Україну».
 
 

   Під час заходу діти прийняли активну участь в історичній вікторині, дізналися багато нового і цікавого про історію України, переглянули мультфільми про козаків. Із задоволенням взяли участь у голосних читаннях та майстер класі з виготовлення браслета з атласних стрічок.
 
 

  Також учні відвідали виставку «Сила козацька в наших душах», яка проходить у Галереї мистецтв.
 
 

02.09.2021

«Сучасна українська письменниця Леся Пронь - дітям»
    Творча зустріч

    У ЦРБ ім. П. Загребельного завітала сучасна дитяча письменниця Леся Пронь, яка зустрілась з юними читачами, презентувавши свої книги.
 
 
 

На зустрічі діти по-особливому сприймали емоційні та захоплюючі мандрівки творчістю письменниці, затамувавши подих слухали колискову у виконанні авторки.
Бібліотека отримала в подарунок книги з автографом, а діти – бажання читати та зустрічатись з письменниками.
 
 

22.07.2021

«Літні промінці на книжковій сторінці»
бібліопікнік

   Мобільна бібліотека підготувала бібліопікнік «Літні промінці на книжковій сторінці» для відвідувачів Деснянського парку, де їх чекали кошики із «книжковими смаколиками».
 
 
 

   Бібліотекарі розповідали дітям про книжкове «частування», маленькі читачі відгадували назви, авторів казок, згадували улюблених книжкових героїв, цікаві епізоди з прочитаних книг. Провели майстер клас, низку цікавих ігор та руханок. Легенький вітерець заніс на галявину частування: солодкі смаколики та напої.
 
 
 
 

  Діти та їх батьки активно, весело та драйвово провели свій вільний час. Кожен учасник отримав подарунок від бібліотеки.
 
 

14.07.2021

 
   ЦРБ ім. П. Загребельного влаштувала цікаве та смачне свято шоколаду для дітей літнього табору Деснянського районного в місті Києві центру соціальних служб.
 
 
 

   Любителі солодощів познайомилися з історією виникнення шоколаду, його корисними властивостями та цікавими фактами пов’язаними з цим смаколиком.
 
 

   Діти із задоволенням брали участь у веселих конкурсах та вікторинах, на дегустації дізналися про види шоколаду і навіть спробували себе у ролі шоколатьє, приготувавши шоколадний фондю.
 
 

  Отож, таємницю «їжі богів» було розкрито! Смакуйте шоколад, читайте книжки, присвячені цьому чудовому десерту!
 
 

12.07.2021

  Бібліоліто у розпалі! Гурток «ВВС» зібрав юних читачів у Арт -дворику бібліотеки. Діти мали чудову нагоду поринути у світ літератури, відкрити нових героїв, позмагатися у літературній вікторині, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. А на завершення - декілька хвилин музичної руханки.
 
 
 
 
 

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter