ЦРБ ім. П.А. Загребельного

06.02.2023

 
ЦРБ ім. П. Загребельного висловлює щиру подяку Благодійному Фонду «Здоров’я майбутнього» за подаровані сучасні книги, які поповнять фонд бібліотеки і будуть корисні нашим читачам.
 
 

01.02.2023

 
Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос.
Із захопленням та нетерпінням гуртківці «ВВС» чекали на зустріч із казковими героями у ЦРБ ім. П. А. Загребельного.
Діти поринули у неповторний світ читання книжок, сповнений пригод та приємних емоцій, ділилися враженнями та думками щодо прочитаного, читали вголос разом, спілкувалися між собою.
Наші читайлики мріяли, літали та творили в улюбленій бібліотеці.
 

23.01.2023

 
  Із великим задоволенням гуртківці "ВВС" взяли участь в голосних читаннях казок Сашка Лірника в ЦРБ ім. П. Загребельного.
 
 

  Народна мова казкаря занурила нас в колорит українського села та козацького побуту. Разом ми побували на вечорницях, дізналися, хто такі знахарі і чому "козацькому роду нема переводу?!"
 
 

22.01.2023

 
«Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» під таким гаслом у ЦРБ ім. П. Загребельного відбулася година державності, приурочена Дню Соборності України.
 
Змістовно та пізнавально про історичний шлях українського народу до незалежної соборної держави та про те, як у різні періоди Україна виборювала своє майбутнє, присутнім розповіла старший науковий співробітник Інституту історії НАН України Олександра Кудлай.
День Соборності України це нагадування, для всіх українців про те, що сила нашої держави в єдності українських земель, а сила народу в єдності людей.
 

09.11.2022

  У Королівство Його Величності  Слова потрапили учні 238 школи в День української писемності та мови, який відзначали  у ЦРБ ім. П. А. Загребельного. Дітки зустрілися з багатьма його мешканцями та згадали частини мови, синоніми, антоніми, фразеологізми.
 
 
 
 
  Школярі змагалися у мовознавчому турнірі, мовних забавлянках, відгадували мовні загадки та казки за жартом, створювали «німе кіно».
 
 

  Також діти продемонстрували яскраві акторські здібності в імпровізованому спектаклі за мотивами завіршованої казки Г. К. Андерсена «Чорнильниця і перо». Це були прекрасні хвилини духовного спілкування, які ще раз нагадали нашим маленьким читачам, що мова, як і Україна,  в нашому серці починається з кожного з нас.
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter