ЦРБ ім. П.А. Загребельного

15.09.2022

 
У Центральній районній бібліотеці ім. П. Загребельного відновив свої заняття інтелектуально-розважальний клуб із фінансової грамотності «Вікеномі». Команда гравців знову в дії!
 Приєднуйтесь до нас щочетверга  о 11.00 за адресою вул. Теодора Драйзера, 6.
 

13.09.2022

 
Центральна районна бібліотека ім. П. А. Загребельного радо зустрічала поціновувачів творчості Трофимової Ніни Анатоліївни. Вся творчість талановитої поетеси наповнена любов’ю до рідного краю, до рідної землі.
 
Щиро звучали вірші, написані за покликом серця і душі, які присвячені рідній Україні та нашій перемозі!
 

05.09.2022

 
В ЦРБ ім. П.Загребельного в рамках реалізації проєкту „Читання - без обмежень” відбулася творча зустріч з відомою українською письменницею Лесею Пронь.
Позитивна атмосфера спілкування, чарівний голос, доброзичливість заворожували слухачів. Читачі отримали насолоду від авторського виконання поетичних творів. Присутні з задоволенням вирушили у цікаву подорож сторінками яскраво ілюстрованих книжок для дітей.
 
 
Дякуємо ЗСУ, завдяки яким відбулась зустріч! Дякуємо за спілкування!
 

05.07.2022

 
  Бібліотека ім.П.А.Загребельного під час літніх канікул піклується про здоров'я, безпеку та розвиток дітей. Продовжуємо заняття з психологом волонтером Альоною Вовк, яка за допомогою дихальних вправ, рухових активностей знижує рівень стресу та емоційні навантаження у присутніх.
 
 
 
 

   Під час занять діти розмальовували казкового героя Помагайчика, що допоможе обрати шлях до сміливості та рішучості. Яскраві насичені малюнки та бажання втілені на папері, результат роботи психолога. 
 
 
 

   Дякуємо нашим волонтерам за моральну підтримку дітей під час війни та допомогу в організації заходу.

 
 

21.06.2022

 
Вже вкотре до бібліотеки завітала психологиня Альона Вовк на зустріч з юними читачами бібліотеки ім. П. Загребельного. Цього разу на дітлахів чекали вправи-імітації для релаксації, обійми та терапевтичне малювання «Веселки радості» під сучасну музику. Насичене арттерапевтичне заняття пройшло з легкістю, наповнене позитивними емоціями,  посмішками.
У цей нелегкий для нас час діткам не вистачає людського тепла та радості. Саме це вони можуть знайти в нашій бібліотеці, яка гуртує навколо себе мешканців громади і допомагає впоратися з повсякденними стресами.
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter