ЦРБ ім. П.А. Загребельного

17.02.2022

 
У ЦРБ ім. П. А. Загребельного панує «вірус доброти»,  його підхоплюють усі: і я, і ти! У рамках Дня спонтанного прояву доброти бібліотекарі розповсюджують добрий настрій та всілякий позитив усім відвідувачам. Першими підхопили «вірус доброти» читайлики гуртка «ВВС».
Кожен бажаючий пройшов по «стежинці добра» і розповів, яку добру справу він зробив. Доброта - якість, яка цінується незалежно від дня, тому проявляти її варто не тільки сьогодні. Але сьогодні можна зробити ще більше добрих справ, ніж зазвичай!
 

14.02.2022

 
14 лютого – це не тільки свято закоханих, це ще й Міжнародний день дарування книг!

 «... Будинок, в якому немає книг, подібний до тіла, в якому немає душі», - писав Марк Цицерон. Тож наша бібліотека – це велика, неосяжна душа, яка постійно підживлюється новими надходженнями та подарунками. А найкращий подарунок для бібліотеки - це книга!

Дякуємо всім, хто підтримує цю  чудову, шляхетну традицію : дарувати бібліотеці книги на благо читання, читача та інтелекту!
 

10.02.2022

«Кожен отримує те, що хоче, кожен має таку любов, якої прагне».

Роман Софії Андрухович «Фелікс Австрія», сповнений таємницями і загадками, обговорювали сьогодні учасники чергового засідання «Літературного кафе».

Атмосферність та  історичні деталі,  психологічні нюанси взаємин головних героїв, несподіваний епілог – все це характеризує роман, як один  з найкращих творів сучасної української літератури.
Тож запрошуємо про-/перечитати  цю книжку, від якої неможливо відірватися, поринувши у світ любові та дивовижних оказій, смакуючи барвисту мову та  чекаючи розв’язки виру подій.

Приходьте до бібліотеки  кожний другий вівторок місяця  - і «Літературне кафе» допоможе відкрити вам чарівний світ унікальних книжок та усю повноту вражень від їх прочитання!
 

07.02.2022

 
В ЦРБ ім. П. А. Загребельного пройшла інформаційна хвилинка для дітей молодшого віку
до  Дня безпечного інтернету, який у світі відзначають  у другий день другого тижня лютого.
Юні читачі  із задоволенням переглянули мультфільм про позитивні і негативні наслідки використання інтернету, замислились про важливість дотримання правил безпеки в соціальних мережах та отримали безліч цікавих порад від бібліотекарів.

До нових зустрічей, користуйтесь інтернетом безпечно!
 

25.01.2022

 
В  ЦБР ім. П. Загребельного учасники гуртка «Літературне кафе» зустрілися з сучасною українською письменницею Вікторією Шаблівською.
Авторка роману-тетралогії «Відчуття часу» (2010), «Черепахова кицька» (2011), «Три кольори сонця» (1991—1999, 2012) та «Ієрихонська троянда» (2000, 2017) познайомила користувачів бібліотеки з лейтмотивом тетралогії  - одвічним протистоянням та  одвічною  боротьбою своєї  головної героїні крізь призму часу. Її книги адресовані кожному, хто сміливо крокує в завтрашній день та  шукає відповіді на непрості питання моральності і намагається з гідністю творити власне життя.
Запрошуємо усіх, хто захоплюється читанням та спілкуванням   до нашого «Літературного кафе»!
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter