ЦРБ ім. П.А. Загребельного

10.02.2022

«Кожен отримує те, що хоче, кожен має таку любов, якої прагне».

Роман Софії Андрухович «Фелікс Австрія», сповнений таємницями і загадками, обговорювали сьогодні учасники чергового засідання «Літературного кафе».

Атмосферність та  історичні деталі,  психологічні нюанси взаємин головних героїв, несподіваний епілог – все це характеризує роман, як один  з найкращих творів сучасної української літератури.
Тож запрошуємо про-/перечитати  цю книжку, від якої неможливо відірватися, поринувши у світ любові та дивовижних оказій, смакуючи барвисту мову та  чекаючи розв’язки виру подій.

Приходьте до бібліотеки  кожний другий вівторок місяця  - і «Літературне кафе» допоможе відкрити вам чарівний світ унікальних книжок та усю повноту вражень від їх прочитання!
 

07.02.2022

 
В ЦРБ ім. П. А. Загребельного пройшла інформаційна хвилинка для дітей молодшого віку
до  Дня безпечного інтернету, який у світі відзначають  у другий день другого тижня лютого.
Юні читачі  із задоволенням переглянули мультфільм про позитивні і негативні наслідки використання інтернету, замислились про важливість дотримання правил безпеки в соціальних мережах та отримали безліч цікавих порад від бібліотекарів.

До нових зустрічей, користуйтесь інтернетом безпечно!
 

25.01.2022

 
В  ЦБР ім. П. Загребельного учасники гуртка «Літературне кафе» зустрілися з сучасною українською письменницею Вікторією Шаблівською.
Авторка роману-тетралогії «Відчуття часу» (2010), «Черепахова кицька» (2011), «Три кольори сонця» (1991—1999, 2012) та «Ієрихонська троянда» (2000, 2017) познайомила користувачів бібліотеки з лейтмотивом тетралогії  - одвічним протистоянням та  одвічною  боротьбою своєї  головної героїні крізь призму часу. Її книги адресовані кожному, хто сміливо крокує в завтрашній день та  шукає відповіді на непрості питання моральності і намагається з гідністю творити власне життя.
Запрошуємо усіх, хто захоплюється читанням та спілкуванням   до нашого «Літературного кафе»!
 

18.01.2022

 
Ось для вас усіх розвага. Починаємо! Увага !

У ЦРБ ім. П. А. Загребельного панує святкова атмосфера цікавої зустрічі з книгою. «Алан Мілн і всі-всі-всі» - така назва літературної подорожі, в яку відправилися сьогодні другокласники.
Разом із казковими героями малеча занурилася у світ книги «Вінні–Пух»: бігала, стрибала та веселилась. Родзинкою дня стала лялькова вистава «Як П’ятачок лікував Іа». Бібліотекарі подарували своїм юним відвідувачам реальні емоції і драйв від першої до останньої хвилини дійства.
 

16.01.2022


Театралізоване свято з елементами лялькового спектаклю "Святковий пиріг на честь Віні-Пуха» (до 140-річчя від дня народження Алана Мілна) відбулося в ЦРБ ім. П. А. Загребельного.
Разом із  учасниками гуртка  «ВВС»  казкові герої Попелюшка, Баба Яга та Вінні-Пух грали, танцювали, змагалися у конкурсах. Море фантазії, творчості, просто вибухових ідей і неймовірне уміння запалити ними своїх маленьких друзів!
Щирі дитячі посмішки та обійми, задоволені обличчя стали запорукою дуже затишної атмосфери дитячого свята.
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter