ЦРБ ім. П.А. Загребельного

13.09.2022

 
Центральна районна бібліотека ім. П. А. Загребельного радо зустрічала поціновувачів творчості Трофимової Ніни Анатоліївни. Вся творчість талановитої поетеси наповнена любов’ю до рідного краю, до рідної землі.
 
Щиро звучали вірші, написані за покликом серця і душі, які присвячені рідній Україні та нашій перемозі!
 

05.09.2022

 
В ЦРБ ім. П.Загребельного в рамках реалізації проєкту „Читання - без обмежень” відбулася творча зустріч з відомою українською письменницею Лесею Пронь.
Позитивна атмосфера спілкування, чарівний голос, доброзичливість заворожували слухачів. Читачі отримали насолоду від авторського виконання поетичних творів. Присутні з задоволенням вирушили у цікаву подорож сторінками яскраво ілюстрованих книжок для дітей.
 
 
Дякуємо ЗСУ, завдяки яким відбулась зустріч! Дякуємо за спілкування!
 

05.07.2022

 
  Бібліотека ім.П.А.Загребельного під час літніх канікул піклується про здоров'я, безпеку та розвиток дітей. Продовжуємо заняття з психологом волонтером Альоною Вовк, яка за допомогою дихальних вправ, рухових активностей знижує рівень стресу та емоційні навантаження у присутніх.
 
 
 
 

   Під час занять діти розмальовували казкового героя Помагайчика, що допоможе обрати шлях до сміливості та рішучості. Яскраві насичені малюнки та бажання втілені на папері, результат роботи психолога. 
 
 
 

   Дякуємо нашим волонтерам за моральну підтримку дітей під час війни та допомогу в організації заходу.

 
 

21.06.2022

 
Вже вкотре до бібліотеки завітала психологиня Альона Вовк на зустріч з юними читачами бібліотеки ім. П. Загребельного. Цього разу на дітлахів чекали вправи-імітації для релаксації, обійми та терапевтичне малювання «Веселки радості» під сучасну музику. Насичене арттерапевтичне заняття пройшло з легкістю, наповнене позитивними емоціями,  посмішками.
У цей нелегкий для нас час діткам не вистачає людського тепла та радості. Саме це вони можуть знайти в нашій бібліотеці, яка гуртує навколо себе мешканців громади і допомагає впоратися з повсякденними стресами.
 

17.06.2022

 
Сьогодні у ЦРБ ім. П. А. Загребельного було гаряче! Від літнього сонечка, теплих усмішок, щирих привітань та жартівливих конкурсів, які напередодні Дня тата провели для гуртка BBC. Діти переглянули цікавий ролик про історію та традиції святкування. Юні читачі декламували вірші, співали пісні, висловлювали добрі та ласкаві слова по відношенню до своїх татусів. За допомогою жестів і рухів показували професії своїх батьків, а конкурс «Збираємось в похід із татом» навчив швидко діяти в екстремальних умовах. На завершення всі разом подивилися глибокий, зворушливий мультик про роль тата в сім‘ї і виготовили вітальні листівки.
Батьківщина від слова - Батько, вона у нас одна, як і батько - один. Батько завжди залишає відбиток у дитячому серці, тож нехай той відбиток буде добрим! Давайте не пошкодуємо сказати добре слово татові, ніжно обійняти маму і запропонувати їм свою допомогу.
 

09.06.2022

 
З нагоди Міжнародного дня друзів бібліотекарі ЦРБ ім. П. А. Загребельного та Волонтерський центр Перший Спалах у затишному, дружньому колі зібрали дітей внутрішньо переміщених осіб. Ця малеча вже встигла відчути біль і сльози від російських «визволителів», тому задля власної безпеки вони були вимушені разом із батьками покинути свої рідні домівки, своїх друзів. Для того, щоб дітлахи хоч на мить пройнялись атмосферою свята і відволіклись від жахів війни, для них провели цікаву, розважально-пізнавальну програму.
Діти жваво відгадували друзів казкових персонажів, приймали участь у конкурсах та іграх, із захопленням долучилися до плетіння браслетів дружби і навіть розіграли імпровізовану казку «Дружба переможе». На завершення всі разом створили Квітку Дружби, на якій маленькі українці з Харкова, Херсона, Київщини залишили тепло своїх рученят і написали імена друзів, за якими дуже сумують.




Українців не розділити, адже нас єднає міцна нитка любові до Батьківщини!
 

07.06.2022

 
Цікаві заняття з арттерапевтом, психологом  відбулись в ЦРБ ім. Загребельного для юних читачів. З великим задоволенням діти виконували руханки, малювали розмальовки-антистрес  та співали разом пісень.
Творчі доробки маленьких українців будуть передані на фронт нашим захисникам та захисницям. А робота з психологом допоможе дітям бути впевненими, почуватися у безпеці, бути у ресурсі!
Щиро дякуємо психологу волонтеру Альоні Вовк! До нових зустрічей!
 

03.06.2022

 
«…Ви дали мені і ще тисячам випускників можливість закінчити школу й продовжити навчання в Україні. Пам’ятайте: вам є за що боротися і для цього ми забезпечимо надійний тил. Ми всі вас любимо і чекаємо на Вас! Слава Україні! Слава ЗСУ!» - такими словами розпочався лист випускниці  школи № 246 м. Києва.
 
Війна забрала у наших дітей свято останнього дзвоника, але бажання зустрітися, обмінятися спогадами, планами на майбутнє – привело  учнів до ЦРБ ім. П. А. Загребельного. Сьогодні у них одна мрія на всіх – жити в мирній Україні. Вони  готують малюнки, пишуть листи підтримки та вдячності нашим захисникам та захисницям.
 

01.06.2022

 
До Міжнародного дня захисту дітей Мобільна бібліотека підготувала інформаційно-розважальний майданчик.
Читали цікаві книги, бавилися, розгадували казкові вікторини, виготовляли патріотичні браслети та листівки для наших захисників, складали пазли та просто відпочивали під світлим безхмарним небом Києва. І все це завдячуючи нашим героям Збройним Силам України!
 

27.05.2022

 
Святкуємо день Києва в ЦРБ ім. П. А. Загребельного  разом з юними читачами.
Про заснування  та красу нашого славного міста говорили на засіданні гуртка любителів дитячого читання, кмітливі та допитливі дітлахи впорались з краєзнавчою вікториною.
Для наших захисників та захисниць виготовили листівки зі словами вдячності і щирих побажань скорішого повернення !!!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter