ЦРБ ім. П.А. Загребельного

17.02.2022

 
У ЦРБ ім. П. А. Загребельного панує «вірус доброти»,  його підхоплюють усі: і я, і ти! У рамках Дня спонтанного прояву доброти бібліотекарі розповсюджують добрий настрій та всілякий позитив усім відвідувачам. Першими підхопили «вірус доброти» читайлики гуртка «ВВС».
Кожен бажаючий пройшов по «стежинці добра» і розповів, яку добру справу він зробив. Доброта - якість, яка цінується незалежно від дня, тому проявляти її варто не тільки сьогодні. Але сьогодні можна зробити ще більше добрих справ, ніж зазвичай!
 

14.02.2022

 
14 лютого – це не тільки свято закоханих, це ще й Міжнародний день дарування книг!

 «... Будинок, в якому немає книг, подібний до тіла, в якому немає душі», - писав Марк Цицерон. Тож наша бібліотека – це велика, неосяжна душа, яка постійно підживлюється новими надходженнями та подарунками. А найкращий подарунок для бібліотеки - це книга!

Дякуємо всім, хто підтримує цю  чудову, шляхетну традицію : дарувати бібліотеці книги на благо читання, читача та інтелекту!
 

10.02.2022

«Кожен отримує те, що хоче, кожен має таку любов, якої прагне».

Роман Софії Андрухович «Фелікс Австрія», сповнений таємницями і загадками, обговорювали сьогодні учасники чергового засідання «Літературного кафе».

Атмосферність та  історичні деталі,  психологічні нюанси взаємин головних героїв, несподіваний епілог – все це характеризує роман, як один  з найкращих творів сучасної української літератури.
Тож запрошуємо про-/перечитати  цю книжку, від якої неможливо відірватися, поринувши у світ любові та дивовижних оказій, смакуючи барвисту мову та  чекаючи розв’язки виру подій.

Приходьте до бібліотеки  кожний другий вівторок місяця  - і «Літературне кафе» допоможе відкрити вам чарівний світ унікальних книжок та усю повноту вражень від їх прочитання!
 

07.02.2022

 
В ЦРБ ім. П. А. Загребельного пройшла інформаційна хвилинка для дітей молодшого віку
до  Дня безпечного інтернету, який у світі відзначають  у другий день другого тижня лютого.
Юні читачі  із задоволенням переглянули мультфільм про позитивні і негативні наслідки використання інтернету, замислились про важливість дотримання правил безпеки в соціальних мережах та отримали безліч цікавих порад від бібліотекарів.

До нових зустрічей, користуйтесь інтернетом безпечно!
 

25.01.2022

 
В  ЦБР ім. П. Загребельного учасники гуртка «Літературне кафе» зустрілися з сучасною українською письменницею Вікторією Шаблівською.
Авторка роману-тетралогії «Відчуття часу» (2010), «Черепахова кицька» (2011), «Три кольори сонця» (1991—1999, 2012) та «Ієрихонська троянда» (2000, 2017) познайомила користувачів бібліотеки з лейтмотивом тетралогії  - одвічним протистоянням та  одвічною  боротьбою своєї  головної героїні крізь призму часу. Її книги адресовані кожному, хто сміливо крокує в завтрашній день та  шукає відповіді на непрості питання моральності і намагається з гідністю творити власне життя.
Запрошуємо усіх, хто захоплюється читанням та спілкуванням   до нашого «Літературного кафе»!
 

18.01.2022

 
Ось для вас усіх розвага. Починаємо! Увага !

У ЦРБ ім. П. А. Загребельного панує святкова атмосфера цікавої зустрічі з книгою. «Алан Мілн і всі-всі-всі» - така назва літературної подорожі, в яку відправилися сьогодні другокласники.
Разом із казковими героями малеча занурилася у світ книги «Вінні–Пух»: бігала, стрибала та веселилась. Родзинкою дня стала лялькова вистава «Як П’ятачок лікував Іа». Бібліотекарі подарували своїм юним відвідувачам реальні емоції і драйв від першої до останньої хвилини дійства.
 

16.01.2022


Театралізоване свято з елементами лялькового спектаклю "Святковий пиріг на честь Віні-Пуха» (до 140-річчя від дня народження Алана Мілна) відбулося в ЦРБ ім. П. А. Загребельного.
Разом із  учасниками гуртка  «ВВС»  казкові герої Попелюшка, Баба Яга та Вінні-Пух грали, танцювали, змагалися у конкурсах. Море фантазії, творчості, просто вибухових ідей і неймовірне уміння запалити ними своїх маленьких друзів!
Щирі дитячі посмішки та обійми, задоволені обличчя стали запорукою дуже затишної атмосфери дитячого свята.
 
 

14.01.2022

 
З веселими щедрівками та українськими піснями завітали до бібліотеки учасники гурту «Троєщина співуча».
Дякуємо за позитив і настрій!
 

04.01.2022

 
Найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят. А що робити, якщо немає новорічного настрою? Вихід простий – завітати до бібліотеки, як це зробили вихованці Деснянського районного центру соціальннх служб в місті Києві.
Протягом січня заходи в бібліотеці не затихають, це - і розважальні програми, і конкурси, і тематичні майстер-класи, і дитячі свята! Щороку працівники нашої бібліотеки намагаються  створити для всіх своїх відвідувачів казкову атмосферу радості, чудес та зимової феєрії!
 

24.12.2021

 
ЦРБ ім. П. Загребельного поповнилася новими, надзвичайно цікавими сучасними книгами від #Український інститут книги!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter