ЦРБ ім. П.А. Загребельного

12.03.2023

 
На презентацію  книги "30 нарисів археологічних досліджень Києво-Печерської лаври" ЦРБ ім. П. Загребельного зібрала повну залу читачів та дослідників історії України.
Упорядник видання Сергій Тараненко розповів про найвизначніші археологічні дослідження та найцікавіші знахідки зроблені за роки Незалежності України на території Національного заповідника.
Дякуємо Сергію Тараненко (завідувачу науково-дослідного сектору археології Національного заповідника «Києво-Печерська лавра») за цікаву пізнавальну зустріч та подаровані книги бібліотеці.
 

08.03.2023

 
З нагоди Шевченківських днів юні читайлики зібралися у ЦРБ імені П. Загребельного, щоб вшанувати пам'ять митця та довідатися більше про його дитинство та мрії.
Діти уже знають Тараса Шевченка як видатного українського поета та художника, але вусатий Кобзар колись був їхнім однолітком – сільським хлоп'ям з яскравою уявою та великим надіями. І хоч між нашими юними відвідувачами та малим Тарасиком відстань у сотні років, вони дивляться на світ однаковими сповненим надією очима.
Цікаві завдання з #Бібліо-кейсу діти із задоволенням виконували - слухали розповіді про юність генія, грали в інтерактивні ігри та виготовляли листівки.
 

07.03.2023

 
На календарі – весна! Це пора чудес, чарівності і очікування приємних несподіванок. Навесні нам хочеться зігрітися під теплими сонячними променями, помилуватися першими весняними квітами.
У ЦРБ ім. П. А. Загребельного пройшов майстер клас «Первоцвіти ключики весни», на якому виготовили яскраві листівки, аби подарувати собі та оточуючим кілька моментів святкового настрою.
А сонячні віршики Наталки Поклад вкотре нагадали нам, що рядочки про весну змушують нас побачити красу весняної природи та прокидають відчуття гармонії.
 

02.03.2023

 
Хвилююча, щира зустріч відбулася в ЦРБ ім. П. Загребельного із сучасною поетесою Надією Семеною, яка проживає у нашому районі. Творчість пані Надії наповнена добром, красою рідної землі, любов’ю до людей.
Читачі бібліотеки із захопленням спілкувалися, брали участь в автограф сесії, а також познайомилися з новими творами автора. Щиро дякуємо за подаровані книги для бібліотеки.
 

23.02.2023

 
  Міжнародний день рідної мови – свято, яке нагадує про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні.
 
  
 
  Тож цього дня юні користувачі Центральної районної бібліотеки ім. П. Загребельного продемонстрували свою любов до української мови через вірші та малюнки, вкотре підтвердивши тезу: мова має значення!
 
Гуртківці «ARTMILA» яскраво, творчо та талановито зобразили  нашу чудову рідну мову в образі молодої дівчини.
Говорімо українською, єднаймося у мові!
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter