ЦРБ ім. П.А. Загребельного

01.06.2022

 
До Міжнародного дня захисту дітей Мобільна бібліотека підготувала інформаційно-розважальний майданчик.
Читали цікаві книги, бавилися, розгадували казкові вікторини, виготовляли патріотичні браслети та листівки для наших захисників, складали пазли та просто відпочивали під світлим безхмарним небом Києва. І все це завдячуючи нашим героям Збройним Силам України!
 

27.05.2022

 
Святкуємо день Києва в ЦРБ ім. П. А. Загребельного  разом з юними читачами.
Про заснування  та красу нашого славного міста говорили на засіданні гуртка любителів дитячого читання, кмітливі та допитливі дітлахи впорались з краєзнавчою вікториною.
Для наших захисників та захисниць виготовили листівки зі словами вдячності і щирих побажань скорішого повернення !!!
 

11.05.2022

 
«Я дитина українська,
Вкраїнського роду,
Українці-то є назва
Славного народу»

Ю. Шкрумеляк
 
Такими словами розпачалася година творчості з нашими читачами. Лунали дитячі вірші про рідну землю, разом складали карту України, знайшовши всі міста-герої.
 
 
З любов’ю  в серці діти  виготовили обереги  та вітальні листівки для  захисників України, що боронять нашу країну. Дякуємо вам за мирне небо!
 
 

17.02.2022

 
У ЦРБ ім. П. А. Загребельного панує «вірус доброти»,  його підхоплюють усі: і я, і ти! У рамках Дня спонтанного прояву доброти бібліотекарі розповсюджують добрий настрій та всілякий позитив усім відвідувачам. Першими підхопили «вірус доброти» читайлики гуртка «ВВС».
Кожен бажаючий пройшов по «стежинці добра» і розповів, яку добру справу він зробив. Доброта - якість, яка цінується незалежно від дня, тому проявляти її варто не тільки сьогодні. Але сьогодні можна зробити ще більше добрих справ, ніж зазвичай!
 

14.02.2022

 
14 лютого – це не тільки свято закоханих, це ще й Міжнародний день дарування книг!

 «... Будинок, в якому немає книг, подібний до тіла, в якому немає душі», - писав Марк Цицерон. Тож наша бібліотека – це велика, неосяжна душа, яка постійно підживлюється новими надходженнями та подарунками. А найкращий подарунок для бібліотеки - це книга!

Дякуємо всім, хто підтримує цю  чудову, шляхетну традицію : дарувати бібліотеці книги на благо читання, читача та інтелекту!
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter