ЦРБ ім. П.А. Загребельного

24.12.2021

 
ЦРБ ім. П. Загребельного поповнилася новими, надзвичайно цікавими сучасними книгами від #Український інститут книги!
 

21.12.2021

 
Школярі Деснянського району отримали заряд позитивних емоцій від зустрічі з київським поетом Павлом Браницьким в ЦРБ ім. П. А. Загребельного.
Автор володіє унікальним даром - віршувати прозові твори, зокрема, він представив завіршовану  казку Андерсена «Снігова королева». Театралізоване дійство за улюбленою книгою допомогло юним читачам зануритись  у чарівний світ цікавих персонажів, смішних діалогів, веселих мелодій та яскраво оформлених декорацій.
Завдяки чудовій грі та польоту фантазії діти змогли відчути себе справжніми героями «Снігової королеви»! Із великим захопленням та азартом юні розумники управлялися в акторській практиці та виконували ролі відповідно до сценарію, який так майстерно написав і обробив Павло Браницький.
 

20.12.2021

 
Для школярів Деснянського району в бібліотеці ім. П. А. Загребельного пройшла цікавезна зустріч із українською письменницею, літературною редакторкою Оксаною Давидовою.
Мегапозитивна авторка занурила дітлахів у чарівний світ книжок: розповіла, як народжується книжка, звідки з’являються ідеї для написання дитячих оповідань, показала, як створюються малюнки-ілюстрації.
Знайомство з книгою – це важливо і цікаво, а спілкування з  її автором – це ще  й позитивні емоції,  захоплюючі історії та щирі переживання!
 

17.12.2021

 
Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням учні школи № 119 зустріли перше новорічне диво - День Святого Миколая.
У чарівній залі Галереї мистецтв ЦРБ ім. П. Загребельного панував святковий та веселий настрій, сповнений  цікавими конкурсами, вікторинами, декламацією віршів та побажаннями до  Святого Миколая.
Вважається, що загадане в цей святковий день будь-яке заповітне бажання обов’язково здійсниться! Тож мрійте сміливіше!!!
 

10.12.2021

 
Відвідувачі «Літературного кафе»  ЦРБ ім. П. Загребельного разом із героєм роману Ірвіна Шоу «Два тижні в іншому місті» пройнялися долею героя, якому випав шанс переосмислити своє життя, визначитися ким стати.
#ТижденьЧитання #ЗнайдиСвоюКнижку
 
 
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter