ЦРБ ім. П.А. Загребельного

16.01.2022


Театралізоване свято з елементами лялькового спектаклю "Святковий пиріг на честь Віні-Пуха» (до 140-річчя від дня народження Алана Мілна) відбулося в ЦРБ ім. П. А. Загребельного.
Разом із  учасниками гуртка  «ВВС»  казкові герої Попелюшка, Баба Яга та Вінні-Пух грали, танцювали, змагалися у конкурсах. Море фантазії, творчості, просто вибухових ідей і неймовірне уміння запалити ними своїх маленьких друзів!
Щирі дитячі посмішки та обійми, задоволені обличчя стали запорукою дуже затишної атмосфери дитячого свята.
 
 

14.01.2022

 
З веселими щедрівками та українськими піснями завітали до бібліотеки учасники гурту «Троєщина співуча».
Дякуємо за позитив і настрій!
 

04.01.2022

 
Найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят. А що робити, якщо немає новорічного настрою? Вихід простий – завітати до бібліотеки, як це зробили вихованці Деснянського районного центру соціальннх служб в місті Києві.
Протягом січня заходи в бібліотеці не затихають, це - і розважальні програми, і конкурси, і тематичні майстер-класи, і дитячі свята! Щороку працівники нашої бібліотеки намагаються  створити для всіх своїх відвідувачів казкову атмосферу радості, чудес та зимової феєрії!
 

24.12.2021

 
ЦРБ ім. П. Загребельного поповнилася новими, надзвичайно цікавими сучасними книгами від #Український інститут книги!
 

21.12.2021

 
Школярі Деснянського району отримали заряд позитивних емоцій від зустрічі з київським поетом Павлом Браницьким в ЦРБ ім. П. А. Загребельного.
Автор володіє унікальним даром - віршувати прозові твори, зокрема, він представив завіршовану  казку Андерсена «Снігова королева». Театралізоване дійство за улюбленою книгою допомогло юним читачам зануритись  у чарівний світ цікавих персонажів, смішних діалогів, веселих мелодій та яскраво оформлених декорацій.
Завдяки чудовій грі та польоту фантазії діти змогли відчути себе справжніми героями «Снігової королеви»! Із великим захопленням та азартом юні розумники управлялися в акторській практиці та виконували ролі відповідно до сценарію, який так майстерно написав і обробив Павло Браницький.
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter