ЦРБ ім. П.А. Загребельного

17.12.2021

 
Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням учні школи № 119 зустріли перше новорічне диво - День Святого Миколая.
У чарівній залі Галереї мистецтв ЦРБ ім. П. Загребельного панував святковий та веселий настрій, сповнений  цікавими конкурсами, вікторинами, декламацією віршів та побажаннями до  Святого Миколая.
Вважається, що загадане в цей святковий день будь-яке заповітне бажання обов’язково здійсниться! Тож мрійте сміливіше!!!
 

10.12.2021

 
Відвідувачі «Літературного кафе»  ЦРБ ім. П. Загребельного разом із героєм роману Ірвіна Шоу «Два тижні в іншому місті» пройнялися долею героя, якому випав шанс переосмислити своє життя, визначитися ким стати.
#ТижденьЧитання #ЗнайдиСвоюКнижку
 
 
 
 

03.12.2021

 
«Твори добро, бо ти людина», - під такою назвою у ЦРБ ім. П. А. Загребельного пройшла година доброти, на яку завітали вихованці Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району міста Києва.
Бібліотека, як простір інклюзивного дозвілля, створила максимально комфортну обстановку для своїх особливих читачів. Для дітей це було щось нове хвилююче і досі невідоме: просторі зали, чудові книжки, безліч різноманітних іграшок,  новорічна ялинка та яскраві лялькові герої. Але вони впоралися: спілкувалися, взаємодіяли, залюбки здійснили екскурсію до Галереї мистецтв. А на завершення дітлахів заохотили цікавим заняттям – майстер класом із виготовлення «Браслетиків дружби», завдяки якому малеча набралася гарного настрою, позитиву та неповторних емоцій.
Всім нам нелегко у сьогоднішній скрутний час, але пам’ятаймо, що поруч є люди, яким набагато гірше за нас. І ми можемо покращити їхнє життя своїм відношенням, небайдужим ставленням, усмішками і теплим поглядом.
І щоб жилося усім нам добре, у мирі та злагоді, необхідно щохвилини, щоденно творити добро!

 
 

02.12.2021

 
Зміна клімату – одна з найбільш гострих проблем в Україні та світі. Збільшення кількості аномальних погодних явищ призводять до загибелі людей та значних економічних втрат. Лише послідовні внутрішні заходи для пом’якшення змін клімату допоможуть у боротьбі з глобальним викликом.
 
Про відповідальність за збереження навколишнього середовища, важливість екологічного просвітництва співробітники ЦБС Деснянського району говорили з екологинею, членкинею ГО УЕК «Зелена хвиля» Санківською І.М.
Адже бібліотекарі не залишаються осторонь важливих екологічних проблем, беруть участь у реалізації Цілей сталого розвитку ООН, інформують своїх користувачів  про наслідки недружнього ставлення до природи. Саме тому лейтмотивом зустрічі сміливо можна назвати гасло «Почни з себе!»
 

30.11.2021

 
«Кожен подарунок, навіть найменший, стає
великим даром, якщо ти вручаєш його з любов'ю».

У. Уолкот

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку. Але, найбільше їх потребують діти. Саме тому бібліокарі ЦРБ ім. П. А. Загребельного, у #Щедрийвівторок, долучилися до Всеукраїнської акції добрих справ. Заздалегідь закупили солодкі подарунки та цікаві книжки і завітали до Центру комплексної реабілітації для осіб з  інвалідністю Дніпровського району  міста Києва. Спостерігаючи за щирими, радісними емоціями дітей та їхньою цікавістю до книжок, виникає бажання робити такі свята частіше, бо вони – частинка нашого суспільства, а ми – творці їхнього щасливого життя.
#Щедримвівторок став і для безпритульних  тварин, для яких бібліотека закупила корм за кошти, виручені зі збору пластику та паперу. Дякуємо всім небайдужим, хто підтримав нашу акцію. Ми щиро віримо, що допомагати нужденним - обов'язок кожної людини і закликаємо вас творити добро разом із бібліотекою!
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter