ЦРБ ім. П.А. Загребельного

06.10.2021

 
  Усі перемоги починаються з перемоги над собою, усі випробування життя вимагають зосередження сил, знань і вмінь, підготовки та бажання!

   В Галереї мистецтв ЦРБ ім. П. Загребельного, 6 жовтня 2021 року, в рамках підготовки до   30-го ювілейного Київського міського Фестивалю творчості «Повіримо у себе», пройшов натхненний майстер клас. В ньому взяли участь  вихованці  спеціалізованої школи-інтернату  № 26 Дніпровського району м. Києва та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Деснянського району м. Києва
   Юні митці долучилися до створення своїх неповторних шедеврів, працювали за мольбертами та оволодівали новими техніками. Адже радість творіння відчувається вже з перших рухів пензля та змішування кольорів, а яскраві фарби додають настрою. 
   Дякуємо нашими партнерам, Київському міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Деснянського району м. Києва за  сприяння та допомогу в організації цього заходу.
 

05.10.2021

У нас для вас – Мобільна бібліотека!
 
      Сьогодні ЦРБ ім. П.А. Загребельного у дошкільному навчальному закладі
№ 797, що на Троєщині, провела драйвово-енергійний захід, присвячений Всесвітньому дню усмішки.
 
 
 

   Яскрава книжкова скринька з  чудовими дитячими книжками на  триколісному електровелосипеді  зібрала у дворі усіх його мешканців – великих і малих :  сьогодні бібліотекарі підготували для дошкільнят особливе свято, на якому панували гарний настрій та тільки позитивні емоції.
 
 
 

    Гасло «Зроби добру справу - допоможи з’явитися хоча б одній усмішці!» якнайкраще відображалося у всіх подіях цього Дня,  а розважальний квест  та закладинки – смайлики, які діти виготовили на згадку, нікого не залишили байдужими.
 
 

    Як завжди, цікаво оформлена Мобільна бібліотека, стала окрасою свята. Фантастичні, життєрадісні, серйозні, дотепні, цікаві книги... Хапайте та читайте!



 
 

05.10.2021

 
   Напередодні Дня Українського козацтва  юні читачі ЦРБ ім. П.Загребельного  отримали заряд позитивних емоцій від зустрічі з київським поетом Павлом Браницьким.
 
 
 

   Поет володіє унікальним даром доносити цікаві історичні факти у вигляді віршованого слова. Заримувати славетні події нашого минулого, покласти їх на музику і проспівати – така дорога автора до умів та сердець юних українців. Його віршована поема «Козацькі бувальщини. Історичні поеми для дітей» присвячена мужнім козакам-лицарям Запорізької Січі.
 
 
 

   Багатогранність поета викликала справжнє  захоплення у присутніх, адже Павло Браницький дуже цікаво  вміє за віршовувати  прозові твори, зокрема він представив дітям за віршовані казки Г. Х. Андерсена.
   Тепла атмосфера зустрічі, креативний підхід до вивчення  історії рідної землі, цікаві коментарі  – такі враження отримали присутні від спілкування з Павлом Браницьким.

 
 

02.10.2021

 
    У першу суботу жовтня у всьому світі відзначається День виготовлення листівок. Листівка, яку придбали у магазині, не принесе стільки приємних почуттів, як та, що зроблена індивідуально та з любов’ю власними руками.
 
 

   Сьогодні наші маленькі читачі власноруч створили подарунки для своїх близьких!
  Святкуйте разом зі своїми друзями та рідними і пам’ятайте, що електронні листи не зберігають теплоти і  енергетики вашого серця
 
 

28.09.2021

 
 
 Весело і драйвово  напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у ЦРБ ім. П. Загребельного.
 
 
 
 
 
  Для юних читачів бібліотекарі підготували інтерактивні вікторини, літературний шифрувальник, бібліокросворд. У процесі гри юні читачі дізнались про можливості сучасної бібліотеки та її сервіси.
 
 

 Долучайтеся, адже бібліотека і читання це завжди час проведений з користю...
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter