ЦРБ ім. П.А. Загребельного

17.09.2021

 
   У ЦРБ ім. П. Загребельного завітала дитяча письменниця, мовознавець Леся Мовчун на справжнє свято книги та читання. З величезним задоволенням діти слухали цікаві розповіді, оповідання, казки у виконанні авторки.
 
 
 
 
 
  Відчули себе справжніми детективами, коли шукали потаємні скарби в книжках. Найактивніші учасники отримали у подарунок журнал «Крилаті».
 
 
 
 

Юні читачі мали змогу познайомитися з дитячими творами письменниці, що знаходяться в бібліотеці.
 
 

17.09.2021

 
   ЦРБ ім. П. А. Загребельного в чудовий осінній день провела для дітей дитячого садочка №797 інтерактивну подорож. Познайомили юних читачів з сучасними українськими казкарями, згадали прикмети осені та різних тварин, риб, птахів, які мають чудове осіннє забарвлення.
 
 
 

  Завдяки  вправам - енергізаторам «Читай, пізнавай, грай!» на свіжому повітрі разом з малечею зрозуміли, що читання може бути не тільки пізнавальним, але й веселим.
 
 
 

   Осінь – час для читання та улюблених справ. Долучайтеся до цікавих книг та різноманітних активностей, які ви знайдете у нас в бібліотеці.
 
 

10.09.2021

 
   ЦРБ ім. П. Загребельного запросила на чергову зустріч у «Літературне  кафе» шанувальників української пісні. У затишній атмосфері гості мали змогу познайомитися з творчою діяльністю американської співачки, але українки за походженням і за станом душі Квітки Цісик.
 
 

      Відвідувачі кафе ознайомилися з пісенною творчістю співачки, почули її голос, що глибоко западає в серце та переглянули літературу про неї.
До зустрічі у бібліотеці!!!

 
 

06.09.2021

“Книга не лише для читання - а й для гри”
Гра - мандрівка
 
ЦРБ ім. П. А. Загребельного в День читання книг провела для дітей  дитячого садочка  №797  гру - мандрівку  “Книга не лише для читання - а й для гри”. Завдяки казковим героям діти потрапили у цікаву і захоплюючу мандрівку знань та розваг.



Бібліотекарі ознайомили дітей із правилами поводження з книгами, разом з ними прочитали екологічну книжечку, з якої дізналися, що потрібно робити з використаними батарейками.
 
Завдяки такому  Дню, ми ще раз наголошуємо на важливості читання.
 
 

03.09.2021

«Я люблю -Україну»
краєзнавча година

   До ЦРБ ім. П. Загребельного завітали діти молодшого шкільного віку на краєзнавчу годину «Я люблю -Україну».
 
 

   Під час заходу діти прийняли активну участь в історичній вікторині, дізналися багато нового і цікавого про історію України, переглянули мультфільми про козаків. Із задоволенням взяли участь у голосних читаннях та майстер класі з виготовлення браслета з атласних стрічок.
 
 

  Також учні відвідали виставку «Сила козацька в наших душах», яка проходить у Галереї мистецтв.
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter