ЦРБ ім. П.А. Загребельного

02.09.2021

«Сучасна українська письменниця Леся Пронь - дітям»
    Творча зустріч

    У ЦРБ ім. П. Загребельного завітала сучасна дитяча письменниця Леся Пронь, яка зустрілась з юними читачами, презентувавши свої книги.
 
 
 

На зустрічі діти по-особливому сприймали емоційні та захоплюючі мандрівки творчістю письменниці, затамувавши подих слухали колискову у виконанні авторки.
Бібліотека отримала в подарунок книги з автографом, а діти – бажання читати та зустрічатись з письменниками.
 
 

22.07.2021

«Літні промінці на книжковій сторінці»
бібліопікнік

   Мобільна бібліотека підготувала бібліопікнік «Літні промінці на книжковій сторінці» для відвідувачів Деснянського парку, де їх чекали кошики із «книжковими смаколиками».
 
 
 

   Бібліотекарі розповідали дітям про книжкове «частування», маленькі читачі відгадували назви, авторів казок, згадували улюблених книжкових героїв, цікаві епізоди з прочитаних книг. Провели майстер клас, низку цікавих ігор та руханок. Легенький вітерець заніс на галявину частування: солодкі смаколики та напої.
 
 
 
 

  Діти та їх батьки активно, весело та драйвово провели свій вільний час. Кожен учасник отримав подарунок від бібліотеки.
 
 

14.07.2021

 
   ЦРБ ім. П. Загребельного влаштувала цікаве та смачне свято шоколаду для дітей літнього табору Деснянського районного в місті Києві центру соціальних служб.
 
 
 

   Любителі солодощів познайомилися з історією виникнення шоколаду, його корисними властивостями та цікавими фактами пов’язаними з цим смаколиком.
 
 

   Діти із задоволенням брали участь у веселих конкурсах та вікторинах, на дегустації дізналися про види шоколаду і навіть спробували себе у ролі шоколатьє, приготувавши шоколадний фондю.
 
 

  Отож, таємницю «їжі богів» було розкрито! Смакуйте шоколад, читайте книжки, присвячені цьому чудовому десерту!
 
 

12.07.2021

  Бібліоліто у розпалі! Гурток «ВВС» зібрав юних читачів у Арт -дворику бібліотеки. Діти мали чудову нагоду поринути у світ літератури, відкрити нових героїв, позмагатися у літературній вікторині, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. А на завершення - декілька хвилин музичної руханки.
 
 
 
 
 

 
 

05.07.2021

 
  Для учасників гуртка любителів дитячого читання "BBC" Book's bridge for children була проведена інтерактивна гра «Твої безпечні канікули».
 
 
 
 
В ході гри діти розвивали мислення та увагу, вчили будувати алгоритми безпечної поведінки, самостійності та дисципліні.
Дотримання правил безпеки - запорука життя і здоров'я.
 

 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter