ЦРБ ім. П.А. Загребельного

07.11.2017

" Від сторінки до сторінки - презентуємо новинки..."
День нової книги

7 листопада в ЦРБ ім. П.А. Загребельного відбувся День нової книги для  читачів різних вікових категорій. Користувачі бібліотеки ознайомились з новими надходженнями літератури за ІІІ квартал 2017 року.

Ласкаво просимо всіх бажаючих до читання новинок!
 

02.11.2017

«Ірен Роздобудько: життя – мій острів для читачів»
Творча зустріч

«Я люблю своїх читачів. Коли я пишу, я знаю,
хто буде читати цей текст, і стараюся
для читача – кожного окремо»

Ірен Роздобудько

2 листопада у Галереї мистецтв ЦРБ ім. П. Загребельного відбулась творча зустріч з талановитою письменницею, поетесою, журналісткою, сценаристкою, мешканкою Деснянського району, Ірен Роздобудько.

Пані Ірен  займається улюбленою справою, і можливо, саме у цьому нестримному бажанні і закладена формула її успіху. А ще – у таланті і великій працелюбності.
Письменниця розповідала, що у своїй творчості ніколи не обмежується якимось одним жанром, вона сміливо експерементує із стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру.

Неперевершена майстриня сучасної літератури відкрила невеличку завісу своєї творчості, навчила поціновувачів книги, як бути світлою частинкою досконалої краси світу, і як зробити життя гармонійним.
Бібліотекарями була подарована автору персональна пам’ятка «Я люблю своїх читачів…» та презентований тематичний перегляд творів письменниці.

На завершення заходу для читачів бібліотеки відбулася автограф – сесія.

Читайте твори Ірен Роздобудько і ви отримаєте задоволення від прочитаних книг.
 

01.11.2017

«Квітуча сакура»
Майстер-клас до відзначення року Японії в Україні

Японська квітуча сакура - традиційний символ ніжності,  любові, молодості та краси життя для людей різних національностей.
1 листопада в ЦРБ ім. П.А. Загребельного відбувся майстер-клас «Квітуча сакура» для дітей учасників АТО та дітей біженців з Афганістану.
Маленькі відвідувачі бібліотеки майстерно навчились робити аплікацію з кольорового паперу та вже можуть радо поділись досвідом «хенд-мейду» з своїми друзями та рідними.

 

01.11.2017

«Завітаймо до казкової Данії!»

Історико-географічна подорож
до Міжнародного року сталого розвитку туризму
 
1 листопада в ЦРБ ім.  П. А. Загребельного відбулась історико-географічна подорож «Завітаймо до казкової  Данії!»  для читачів- біженців за проектом «Пізнай, прийми та руку простягни… ». Користувачі бібліотеки  ознайомились з енциклопедичною, довідковою літературою, підручниками з країнознавства та здійснили яскраву мультимедійну подорож однією із скандинавських країн -чарівною Данією.

Отже, міжнародний туризм- це багатогранне явище, важлива форма організації відпочинку, проведення дозвілля, пізнання  історії, культури, традицій  різних країн світу та. навколишнього середовища.

 

30.10.2017

«Тисячолітній Миколай»
Презентація книги
за проектом  «Павло Загребельний : золоті сторінки творчості»

30 жовтня в ЦРБ ім. П. А. Загребельного відбулась презентація книги «Тисячолітній Миколай» для користувачів різних вікових категорій.

Твір складається із двох книг «Полювання на хлястики» та «Залізні зуби». У романі автор показує, як пов язані між собою людина і суспільство, як вони створюють конкретний проміжок часу історії, як потім ці періоди утворюють цілісну систему, що формує світогляд усієї української нації. Людина-історія. Замкнене коло. «В кінці моєму-мій початок. Я загораюсь від своїх тисячолітніх, як вогонь від вогню…» - так сказав у творі Миколай. У цьому творі умовна, майже фантастична конструкція-всі події відбуваються з однією людиною, яка живе тисячу років.
Кожна епоха своєрідна і неповторна, гірка та водночас наповнена щастям. Ось такі філософські виміри майстерно показав у пропонованому романі Загребельний.
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter