Бібліотека №1

07.04.2023

   До Всесвітнього дня здоров'я бібліотека №1 запросила читачів Волонтерського центру "Перший спалах" на спортивний міні - майданчик "Хто здоровий, той сміється, все йому в житті вдається!".
 
 
 
 
  Учасники заходу ознайомились із літературою про здоровий спосіб життя та взяли участь у рухливих іграх.
   Бережіть свої життєві сили та ресурс здоров’я!
 
 

27.03.2023

 
До Міжнародного дня театру бібліотека №1 запросила відвідувачів гуртка "Теплі долоньки" на казкове театральне заняття. Читачі дізнались, які дитячі театри є в місті Києві та про репертуар вистав. Вони відчули себе акторами, граючи в англійську народну казку "Троє поросят", а під час майстер класу навчились виготовляти паперових артистів.
 
 
 

20.03.2023

  До Міжнародного дня щастя бібліотека № 1 запросила читачів Волонтерського центру "Перший спалах" на естет-шоу "Подаруй мені щастя".
 
 

  Присутні ознайомилися з виставкою - вернісаж "В очікуванні радісних емоцій" та слухали твори про щастя українських поетів та поеток. З поглядом на наш унікальний рецепт щастя познайомила книга Ірини Мацко "Секрети українського щастя". Як отримувати радість від життя надала поради книга Джеймі Кет Каллан "Бонжур, щастя!".
Українці споконвіку були щасливою нацією і вміли триматись разом!
 
 

14.03.2023

 
До Дня Добровольця у Волонтерському центрі "Перший спалах" для читачів бібліотеки № 1 відбувся патріотичний концерт "Той, хто пройшов крізь вогонь". Дмитро Лінартович доброволець, український актор театру, поет, музикант виступив з літературно - музичною композицією.
Автор співав полум'яні пісні під гітару, розповідав цікаві епізоди довоєнного життя; про мужність, незламність, стійкість побратимів на передовій.
 
Здолати нас неможливо! Разом до ПЕРЕМОГИ!
 

13.03.2023

 
Бібліотека №1 та читачі Волонтерського центру "Перший спалах" взяли участь у психологічному тренінгу "Як подолати тривожність під час війни?", який провела психологиня Юлія Любшина. Бібліотекарка ознайомила учасників тренінгу з літературою, яка радить як проживати і відпускати свої емоції аби залишатись у ресурсі.
Психологиня провела тестування та надала практичні поради, як зберегти та підтримувати емоційний стан під час війни. Вивчайте психологію - вона допомагає краще пізнати себе, зрозуміти причини переживань і вміння справлятись із ними!
 
 

02.03.2023

  До 85-річчя від дня народження народного артиста України - Борислава Брондукова бібліотека №1 запросила ВПО та читачів - волонтерів у Волонтерський центр "Перший спалах" на вечір пам'яті видатного актора.
 
 

   З книги "Тринадцять сповідей", яку упорядкувала дружина - Катерина Брондукова, читачі дізнались про сім'ю, дитинство, друзів, навчання в театральному, "старт" у кіно, про кращі ролі.  
 
 
 
  Читачі ознайомились із 13 віршованих свідчень у коханні Борислава своїй дружині, які вона передала і подарувала всім учасникам заходу.
    У нашій пам'яті Він залишився Людиною, з великої літери та неперевершеним актором кіно.

 

02.02.2023

 
У рамках проєкту «Разом - МИ СИЛА!» бібліотека № 1 запросила читачів Волонтерського центру "Перший спалах" на діалог до Міжнародного дня загальнолюдського братерства.
Читачі ознайомились і обговорили важливий документ Генеральної Асамблеї ООН про загальнолюдське братерство заради миру у світі та спільного співіснування, про поріднення, дружбу, співробітництво, партнерство міста Києва з містами - побратимами. Сьогодні під час війни братерство є бар'єром проти ненависті, насильства та несправедливості. Разом до Перемоги!
 

25.01.2023

 
Бібліотека № 1 запросила дітей разом із батьками на заняття гуртка " Теплі долоньки" і провела майстер-клас "Гном". Гноми – казкові зворушливі персонажі, улюблені дитячі іграшки. У творчій майстерні відвідувачі опановували техніку поробок із тканини і власноруч створили потішного Гнома, який є оберегом оселі.

 

05.12.2022

 
5 грудня - Міжнародний День Волонтерів, який був заснований у 1985 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. ЦБС Деснянського району спільно з Волонтерським центром "Перший спалах" наближають ПЕРЕМОГУ В УКРАЇНІ!
Волонтери за покликом душі проводять заходи для ВПО з різних куточків України: патріотичні години, літературні подорожі, вікторини, ігри, майстер класи, а також плетуть маскувальні сітки, які так необхідні нашим Збройним Силам! Разом до Перемоги!
 

19.09.2022

 
Бібліотека №1 запросила відвідувачів гуртка " Читацький театр" у бібліокафе на захід "Українська співачка, якій аплодував весь Світ" до 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької.
Читачі дізнались про життєвий і творчий шлях української оперної зірки, слухали аудіозапис пісень та арій. Кожен підібрав літературу, яка поглибить знання про "Чарівну Баттерфляй".

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter