Бібліотека ім. В. Кучера

03.02.2019

«Ліпка з полімерної глини»
Майстер-клас
 
В бібліотеці пройшов майстер-клас за проектом «Бібліотека як освітній простір» для дітей із багатодітних родин, дітей учасників ООС та учнів ЗЗСО № 218.

Співробітники благодійної організації «Шлях до майбутнього» ознайомили школярів з технікою ліпки з полімерної глини.
Учасники під керівництвом майстрині Горюнової Ольги Андріївни створили квіти, ляльки, фігурки тварин і ще багато цікавих різноманітних поробок, щоб порадувати своїх батьків та друзів.
 

26.01.2019

«Зентангл – корисне малювання для всіх»
Майстер-клас
 
В бібліотеці ім. В. Кучера пройшов майстер-клас за проектом «Бібліотека як освітній простір» для дітей із багатодітних родин та родин учасників ООС.

Співробітники благодійної організації «Шлях до майбутнього» ознайомили школярів з технікою малювання, яка останнім часом набуває великої популярності.
Зентангл - це абстрактний художній мініатюрний твір, що створюється з візерунків, які не мають смислового навантаження. Інтерес до цієї техніки пов’язаний з тим, що вона є хорошим способом розслабитися, отримати задоволення, проявити свої творчі здібності, навіть у тому випадку, якщо людина абсолютно не вміє малювати в класичному розумінні цього слова.
 
Під керівництвом майстрині Горюнової Ольги Андріївни школярі створили «маленькі шедеври», щоб порадувати своїх батьків та друзів.
 

24.01.2019

«Соборна мати Україна - одна
для всіх як оберіг»

Літературно-історичний вечір

     До 100-річчя проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання у бібліотеці за проектом ЦБС «Україна – історія, сьогодення, майбутнє!» відбувся літературно-історичний вечір «Соборна мати Україна – одна для всіх як оберіг» в якому взяли участь учні 7 класу ЗЗСО № 218.
 
 

        Учасники заходу з цікавістю ознайомились з презентованою бібліотекарем тематичною виставкою «За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ»                             
 та переглянули мультимедійний матеріал «Акт Злуки 22 січня 1919», «Злука. День соборності України» та «Флешмоб до Дня Соборності України».
      День Соборності - це день єднання та підвищення духовної сили народу, коли була втілена мрія багатьох поколінь про об'єднання української землі в єдину соборну державу.

 
 

13.01.2019

«Від Різдва - свята гожого, до Водохреща Божого»
Літературно-музичний вечір
 
«Рік Новий, неси нам свято,
Незгоди лишимо в старім…
Неси добра й тепла багато
Щоб вистачило нам усім».

Н. Красоткіна
 
Народознавчий календар у січні нагадує нам про цикл традиційних українських свят. 13 січня в бібліотеці ім. В. Кучера зібралися учні 6 класу ЗЗСО № 314 та члени клубу «Золотий вік» на літературно-музичний вечір «Від Різдва - свята гожого, до Водохреща Божого», щоб разом відсвяткувати чудові зимові свята. Казкова інсценізація, підготовлена юнаками та дівчатами надала можливість користувачам бібліотеки. із задоволенням поринути у світ «новорічних пригод».
Учасники заходу ознайомились з мультимедійним матеріалом «Свято Маланки та Василя» - про святкування нашими предками Нового року в ніч з 13 на 14 січня та взяли участь у народознавчій вікторині «Новорічні святкові традиції», присвяченій українській обрядовості.

Колядки та щедрівки у виконанні гурту «Молоді серця» стали музичною прикрасою вечора.
Будемо зберігати українські народні традиції та передамо цей скарб майбутньому поколінню!
 

11.12.2018

«Права людини –твої права»
Тренінг

                                                       «Свобода означає абсолютне
                                                         верховенство прав людини»
Франклін Рузвельт
 
           До Дня прав людини в бібліотеці пройшов тренінг «Права людини – твої права» спільно з юристами Центру сім’ї та жінок Деснянського району та учні 10 класу ЗЗСО №218.
      У напрямку морально-правового виховання  відбулась  жвава дискусія, присвячена основним правам та обов’язкам громадян України, правам дитини, нормам правової поведінки, проблемам «свободи», «обов’язку», «відповідальності».
 
 

     Завдяки майстер-класу «Правильно пишемо заяву» учасники заходу навчилися, як правильно писати різні позивні заяви.
 
 

      Увазі користувачів була представлена тематична виставка «Права людини – гарантія розвитку людства».
.     

 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter