Бібліотека №151

17.12.2021

 
Бібліотека №151 провела народознавчу годину «Традиції Новорічних свят» з учнями третіх класів школи № 277.
Юні хлопчики та дівчатка з захопленням слухали легенди та цікавинки про постаті Миколая, Діда Мороза та Санту. Також діти дізнались, про використання невід’ємних атрибутів новорічних свят: ялинки, подарунків і святкових частувань і має своє історичне підґрунтя у формі казок та легенд, які пройшли великий шлях трансформації і популярні зараз. На завершення зустрічі виготовили святкову ялинку!
 
 

12.10.2021

 
    До Дня українського козацтва в бібліотеці 151 відбулась медіагодина для дітей молодшого віку "Ми нащадки козацького роду" на якій дізнались про цікаві факти періоду козаччини, історію та значення свята Покрови Пресвятої Богородиці.
 
 
 
 

   Учні активно відповідали на запитання вікторини, а також, блискуче проявили себе у знанні прислів'їв та приказок.
 
 

14.07.2021

 
  Бібліотека 151 разом з читачами із літнього табору вирушила у казкові мандри. Цікаві вікторини, веселі ігри і чудовий настрій зробили цей день незабутнім.
 
 
 
 
 
 

30.09.2019

 «Книжний дім – відкритий всім»
 Бібліоекскурс
 
        До Всеукраїнського дня бібліотек в бібліотеці відбувся бібліоекскурс «Книжний дім - відкритий всім» для першокласників школи № 277.
       Галасливі та допитливі дітлахи з цікавістю слухали розповідь бібліотекаря про перші книги та історію створення найдавніших бібліотек,  дивувалися різноманітністю яскравих дитячих книг на полицях та виявили бажання стати читачами бібліотеки.
 
 
 

    Знайомство школярів з бібліотекою пройшло в дружній та радісній атмосфері, як для дітей, так і для нас бібліотекарів.

     
 
 

09.07.2019

«Родина починається з любові…»
Родинне свято

9 липня в бібліотеці до дня родини зібралися читачі різних вікових категорій із родин, якими опікується Центр сім’ї, дітей та молоді Деснянського району, за проєктом «Бібліотека – територія єднання».

Бібліотекарі  підготували для користувачів цікаві розповіді про важливість збереження українських родинних цінностей, які згодом переростають в звичаї та традиції українського народу. Діти взяли участь в народознавчій вікторині, яка була присвячена українським сімейним традиціям та родинним цінностям інших народів світу.
Майстер клас по створенню «родинного букета квітів» сподобався, як дівчаткам, так і хлопчикам.

Чи може бути щось приємніше, ніж відчуття, що ти є членом сім’ї? Особливо це важливо для дітей, адже для них родина – це осередок щасливого дитинства.
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter