Бібліотека №151

9.04.2015

9 квітня відбувся святковий мистецько-етнографічний захід «Йде Великдень по землі», котрий спільно організували та провели бібліотека № 151 Деснянської ЦБС та Деснянський районний у м. Києві центр соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді. Організатори, працюючи на максимальне задоволення культурних та соціальних потреб мешканців району, доклали великих зусиль для успішного проведення свята. На заході можна було ознайомитися з творчістю майстра народної вишивки та Директора Музею вишивки Тетяни Протчевої, подивитися виступ Бібліотечного театру при бібліотеці № 151, а також, заслухавши виступи завідуючого бібліотекою № 151 А. Гунькова та директора Деснянського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Д. Альтмана, дізнатися про діяльність зазначених закладів.

На захід були запрошені учні середніх класів середньої школи № 276 та родини воїнів, які беруть участь в боях за волю України.

Свято користувалося великим успіхом у відвідувачів.
 
 
 
 
 
 

10-12.03.2015

10 березня 2015 року в бібліотеці № 151 був проведений черговий семінар проекту "Школа молодого лідера".
 
На семінарі учасники отримали інформацію про діяльність інститутів громадянського суспільства в Україні, провели активне обговорення діяльності українських політичних партій та висловили свої думки з приводу поточної політичної ситуації в Україні.
 
12 березня в бібліотеці № 151 відбулося чергове засідання гуртка "Бібліотечний театр". Під час засідання учасники обрали репертуар на Великодні свята та розподілили ролі для участі у майбутній виставі.
 

 

23.02.2015

23 лютого 2015 року в бібліотеці № 151 було проведено патріотичний урок, присвячений першій річниці Революції Гідності для учнів 5-В класу середньої загальноосвітньої школи № 276.

Під час заходу діти дізналися про історичні події, що змінили політичне обличчя України, реалізували прагнення українського народу в напрямку європейського вектору розвитку, детально дізналися про подвиг Героїв Небесної сотні, ознайомилися з чисельними документальними фото і відеоматеріалами часів Майдану.
 
 
 
 

10.12.2014

10 грудня у бібліотеці № 151 Деснянської ЦБС відбулися творчі  зустрічі учнів ССЗШ № 277 з майстром ручної вишивки і директором Міжнародного музею  української вишивки Тетяною Протчевою.

Творчість пані Тетяни вельми знана в Україні та за її межами. Колекція її робіт (картини на біблійну тематику, що світяться у темряві, чоловічі краватки з елементами Трипільської культури) виставлялись у багатьох залах України, а також у США (посольство України), Франції (посольство України), Японії (ЕХРО 2005), Китаї (ЕХРО 2010), Бразілії, Шотландії та Ізраїлі. Глибоко продуманими проектами та майстер-класами вишивальниця презентувала мистецтво української вишивки в багатьох країнах світу. Її роботи зареєстровані у «Книзі рекордів України». У 2010 р. у Києві майстриня відкрила Музей вишивки з «Живою галереєю». Вишиті роботи можна побачити навіть у темряві, а унікально виконаний прапор України видно з закритими очима.
 
Заходи мали неабиякий успіх, тому співпраця майстрині і бібліотеки продовжуватиметься. Наступні творчі зустрічі відбудуться в нашій бібліотеці (вул. О.Сабурова, 8, 2-ий поверх) у вівторок 16 грудня о 12.30 та 13.20.
 
 

06.06.2013

В 151 бібліотеці відкрилася цікава пізнавальна виставка фарфорових ляльок- клоунів світу, яку із приватної колекції надала  для показу наша читачка Гумарова Євдокія Іванівна.  Помандрувати з ляльковими клоунами в чарівний світ прекрасного,  відчути його безпосередність, перенестись у казкову атмосферу циркового дійства зможуть усі відвідувачі бібліотеки протягом червня місяця.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter