Бібліотека ім. Ю. Гагаріна

12.02.2020

«Я та мої гроші»
Тренінг

«Гроші –дуже поганий хазяїн,
але дуже вірний і потрібний помічник!»

Ф.Бекон

Справжніми носіями економічного мислення для дитини були і завжди залишаться її батьки, які закладають певні економічні принципи. Але й батькам не завадить порада та допомога професіонала. Тому зустріч з психологом Центру у справах сім’ї та жінок виявилася дуже доречною.

Практичні вправи та створення різноманітних ситуацій дозволили  отримати відповіді на питання про мистецтво поводження з грішми,  про ставлення до грошей як до засобу, а не мети життєдіяльності,  про економічне виховання  дітей та  їх "кишенькові гроші".
А бібліотекарі згадали книги Бодо Шефер (фінансового консультанта номер один у Європі і письменника) «Пес Мані або абетка грошей» та «Кіра й таємниця бублика». Це - цікаві і корисні історії, як дітям, так і дорослим.  Бажаєте переконатися? Запрошуємо до бібліотеки!
 

07.02.2020

«Час читати!»
Голосні читання
«Лише діти знають, що шукають»
Антуан Сент-Екзюпері
 
   До Всесвітнього дня читання вголос наймолодших читачів бібліотеки чекало багато сюрпризів. Читання оповідань про природу та яскраві ілюстрації до них підштовхнули до сплеску фантазії та співавторства про неймовірні пригоди тварин.  Вікторина, від лялькових персонажів, про улюблені казки продемонструвала уважність і допитливість дітей. А як зраділи вони мультикам за сторінками відомих книжок!
 
 

    Шановні батьки, пам’ятайте: голосні читання – це найкраща форма залучення дитини до книги та розвитку мовлення! Тож чекаємо вас в бібліотеці!
 
 
 

 
 

30.01.2020

«GLOW ART… вишивки?»
Мистецька крамниця

Це мистецький витвір,
це краса і казка…»

Зустріч, у Лабораторії смаку «Space hall», з відомою українською майстринею Тетяною Протчевою здивувала та змінила уявлення учнів про сучасну українську вишивку. Та й не дивно! Бо вишиті роботи пані Тетяни «танцюють», «співають» і світяться в темряві, створюючи неповторний емоційний ефект.
А чого варті, поряд з краватками, метеликами, браслетами та торбинками з котами, вишиті картини! А вишите яйце, що внесено до Книги Рекордів України, або вишита каструля з друшляком?!
Дуже зацікавили дітей (і не тільки дівчаток) нові напрямки у мистецтві вишивки GLOW ART, DIGITALNEEDLEWORK та ПОЛІМСЕСТ. А захоплення – це вже перший крок до пізнання. Тож, - запрошуємо до бібліотеки!
 

28.01.2020

«До козацьких берегів»
Літературна подорож

Чергова зустріч з письменником Олександром Зубченком зібрала, у Лабораторії Смаку «Space hall», прихильників пригод. Незважаючи на дуже юний вік читачів, пану Олександру вдалося зацікавити аудиторію різними авторськими  таємницями, віршованою казкою «Гриць і Змієва гора», бойовою майстерністю запорожців, гуморесками. Не тільки письменник читав дітям, але й діти продемонстрували свою начитаність.
Сподіваємося, коло книголюбчиків  буде розширюватись. Бажаєте переконатися? Завітайте до бібліотеки!
 

22.01.2020

«Україна єдина!»
Історична розвідка

З нагоди Дня Соборності в бібліотеці відбулась зустріч наших читачів з головою Всеукраїнської Громадської Організації «Молодий Народний Рух» Ярославом Френчаком.
Інформативно, стисло та цікаво про важливе, відповіді на хвилюючі питання, інтерактивна вікторина та розіграш призів – час пролетів досить швидко!З такою активною молоддю майбутнє нашої країни в надійних руках!

Зі святом!
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter