Бібліотека ім. Ю. Гагаріна

01.03.2018

Як примирити «Хочу» та «Треба»?
Тренінг

Старшокласники 152 школи, в рамках тренінг-класу «Злагода», із задоволенням опанували тему розуміння бажань, очікувань і вимог інших людей з урахуванням їх прав. А розібратися у цьому їм допомогла досвідчений педагог – психолог, з Центру у справах сім’ї та жінок.

Виявилося, що присутніх дуже хвилює це питання. А книги з психології, права та етики, запропоновані напередодні тренінгу, підштовхнули до доволі жвавого обговорення цієї теми. Учні не лише слухали розповідь лектора, але й розповідали історії зі свого життя, ділилися власними думками.

Запрошуємо всіх бажаючих до тренінг-класу «Злагода»! Чергова зустріч за темою «Гармонія із собою» буде присвячена Міжнародному дню щастя - 20 березня.
 

13.02.2018

«Хай зігріє вас Ярило!»
Масляний тиждень

Ось і діждалися ми Масляної! А щоб зустріти її як належно, треба згадати і про подарунки друзям, і про різні святкові розваги. Тому масляний тиждень у бібліотеці ім. Ю.Гагаріна для дітей видався дуже насиченим. Діти дошкільного віку, разом з батьками, у творчій студії «Дивограй», з задоволенням створювали «Сонечко» з … долоньок та вчилися гратися в «Подоляночку».

Учні першого класу теж засвоювали уроки майстерності. Дві долоньки у формі  сердечка – проміння тепла, любові, доброти. Такий гарний весняний подарунок! А ще – імпровізували під пісеньку «А ми просо сіяли», розповідали віршики, відгадували загадки.

І, звичайно – фото на пам'ять разом з колоритним Дідусем Юхимом. Сподіваємося, ви помітили його? Бажаєте зустрітися? Чекаємо в бібліотеці або 17 лютого на районному святі Масляної!
 

12.02.2018

«Унікальні куточки України,створені природою та людиною»
Віртуальна  екскурсія

Віртуальна екскурсія в рамках культурно-історичного проекту «Пам’ятай! Відроди! Збережи!» дозволила  прихильникам «зеленого туризму» здійснити незвичайну подорож заповідними куточками України.  «Шацький парк», «Долина нарцисів», «Кам`яна могила»… 

Але… це був тільки вступний оглядовий екскурс! Попереду відвідувачів бібліотеки ім. Ю.Гагаріна чекають багато цікавих відкриттів. А книжкова виставка «Заповідними стежками» допоможе не тільки доповнити візуальну інформацію, але й підготуватися до чергової подорожі.
Ми чекаємо на вас!
 

09.02.2018

«Моє хобі - декупаж»
Майстер- клас

Кожна зустріч юних учасників творчої студії «Дивограй» - це подія, нове відкриття. Цього разу у бібліотеці зібралося багато прихильників декупажу. Незважаючи на численну аудиторію, захід вийшов дуже продуктивним та захоплюючим.
Учні  за допомогою бібліотекаря – майстрині пані Тетяни отримали практичні навички у створюванні  технікою декупажу різноманітних виробів. А ще - переконалися, що для цієї праці потрібна не тільки фантазія, але й старанність.
Майстер – клас  дав поштовх до удосконалення своєї майстерності та сприяв у зростанні інтересу до книг цієї тематики, а яскрава книжкова виставка опинилась у центрі уваги всіх відвідувачів бібліотеки.

Можливо, і вам подобається виготовляти щось цікаве власними руками?
Ми чекаємо на вас!
 

08.02.2018

«Чарівна петелька»
Майстер-клас

Коло учасників творчої студії «Дивограй», що в бібліотеці ім. Ю. Гагаріна для дітей, все збільшується. Це й не дивно - хто ж не любить створювати власні «шедеври»?!
Любителі в’язання із захопленням продовжили освоювати техніку «амігурумі».

Старанно та обережно, працюючи гачком, вони самі навіть були здивовані своїми здібностями. Завдяки допомозі бібліотекарки, учасники «Чарівної петельки» відчули себе справжніми майстрами!

А вам це подобається? Приєднуйтесь до нас!
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter