Бібліотека ім. Ю. Гагаріна

10.06.2017

«Добре в тій родині, де усі єдині»
Family Fest

Літо - чудова пора відпочинку сім’єю не тільки за межами міста. У цьому змогли переконатися мешканці Лісового масиву, особливо діти та батьки, які завітали до оновленого парку Кіото на Family Fest - свято родини.
Не залишилися в стороні і бібліотеки Деснянського району, які завжди виступають активними учасниками усіх заходів. Яке ж свято без цікавої, яскравої дитячої книги! Зелені галявини розквітли різнокольоровими кульками та барвистими прапорцями, веселі дитячі пісні - надали чудовий фон святу та підштовхнули до ігор….
Але книги та веселі вікторини привернули увагу всіх, надавши можливість не тільки дітям, але й їх батькам продемонструвати свою ерудицію, начитаність, кмітливість. 

Щастя, здоров’я, миру і спокою вашим родинам!
Побільше вам сімейних свят!
 

07.06.2017

«Кодекс правильних батьків»
Тренінг - клас

Чергова зустріч, у рамках тренінг-класу «Гармонія», зібрала в бібліотеці ім. Ю. Гагаріна для дітей батьків та вчителів. А трапилося це, як резонансний відгук на попередній однойменний тренінг зі старшокласниками про особливості родинних стосунків. І це не випадково, бо психологія дитячо-батьківських відносин цікава усім. За допомогою соціального педагога та психолога  Центру у справах сім’ї та жінок Овсієнко Наталії Федорівни вдалося досягти високої ступені емоційного включення та активної позиції учасників. А оскільки присутні виявилися дуже освіченими у питаннях виховання, тренінг було спрямовано не стільки на розвиток компетентності в спілкуванні батьків та дітей, скільки на подолання невміння або небажання відійти від заздалегідь прописаної, "затвердженої" ролі.
Велику допомогу у цьому зіграли книги, ретельно підібрані бібліотекарями. Висновки кожен зробив для себе сам, але головне – одне на всіх: «Чимало можна домогтися строгістю, багато чого - любов'ю, але найбільше - знанням справи і справедливістю», як зазначив Й. Гете.
 

07.06.2017

«Все, чого душа запрагне, я створю!»

Чудова виставка творчих доробок дітей з Центру соціально-психологічної реабілітації, що експонується у бібліотеці ім. Ю.Гагаріна для дітей, завжди привертає увагу усіх відвідувачів.
 Вихованці Центру - не тільки часті гості бібліотеки, але й учасники багатьох її заходів. Найулюбленіші з них – майстер – класи. Саме вони дають можливість не тільки продемонструвати свої здібності та повчитися у інших, але, насамперед, дають чудову можливість для спілкування.
 

01.06.2017

«Дивовижна країна дитинства»
Свято

Ура – канікули! Уявляєте? – сто днів свят! А відкриває цей марафон перший день літа - Міжнародний День захисту дітей. Де, як не в бібліотеці, можливо отримати навіть не три, а «п’ять – в одному»?!
В бібліотеці ім. Ю. Гагаріна на дітей чекали яскраві виставки книг та художніх виробів, незвичайно колоритна «Українська садиба» та «Кімната казок». А ще:  ігри, розваги, майстер-класи, вікторини.

Кожен бажаючий зміг спробувати себе в ролі художника, танцюриста, співака, продемонструвати спритність та ерудицію у різних конкурсах. А музичне обрамлення свята викладачем музичної школи № 24 Зеноном Володимировичем Феджорою був настільки виразним, що байдужих не було.
 
 
 

Хороший початок літа – запорука вдалих канікул. Гарного усім відпочинку!
 

18.05.2017

«Сім’я – фортеця моя»
Заняття тренінг-класу «Гармонія»

Родина - це найважливіша цінність для кожного. Адже це те середовище, де людина зростає, виховується та формується як особистість. Тому на черговій зустрічі, в рамках тренінг-класу «Гармонія», учні торкнулись такої важливої теми як «Відношення у Сім’ї».
Соціальний педагог та психолог з Центру у справах сім’ї та жінок пояснила підліткам особливості родинних стосунків, яка відповідальність лягає на плечі батьків у вихованні дітей. Школярі дізнались, які конфлікти можуть трапитись між дітьми та дорослими, як їх подолати та побудувати міцні та гармонійні стосунки між всіма членами родини.
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter