Бібліотека ім. Ю. Гагаріна

14.01.2020

«Хай колядки звучать
і вертепиться січень на дворі!» 

Погостини
 
       Яка приємна низка різдвяно-новорічних свят! Особливо, коли багато гостей! Ось, на Щедрий вечір, до бібліотеки завітали веселі колядники. З Маланкою та Василем, Козою та Зіркою, з піснями і танцями.
 
 

        А господарі, звичайно, і хату прибрали, і частування приготували, і себе не забули: вбралися по святковому. Навіть циганку запросили – щастя усім наворожити. 
 
 

        А щоб життя було добрим, веселим, солодким, господар з господинею та донькою, обдарували щедрівників смаколиками.
І вам хай щастить! Зі святами!



 

13.01.2020

«Пора майструвати нову годівничку. 
На крихти смачненькі!»
Екокалейдоскоп

Незважаючи на теплу зиму та низку свят, юні екологи не забули про Всеукраїнську акцію «Допоможемо птахам узимку». А щоб отримати відповіді на багато «пташиних» питань, до Лабораторії смаку «Space hall», запросили еколога, представника Національного природного парку «Голосіївський».
Разом з пані Ольгою діти згадали не тільки «меню» крилатих та «архітектуру» годівничок, але й правила поведінки в парку і лісі. І навіть зробили «павутинку» взаємодії живих істот у природі.

Допоможимо пернатим? Приєднуйтесь!
 

08.01.2020

«Що день – то свято!»
Арт майданчик

Різдвяно-новорічні свята так багаті на сюрпризи! Ось, до бібліотеки, на гостини, знов завітали герої книжок – Білосніжка з Гномом, Пірат, Відважний Лицар, символ Нового Року – Мишка та інші фантастичні істоти. Але Весела Бешкетниця забрала ключ від святкового настрою, а віддала лише після того, як діти піснями, віршами та танцями довели, які вони завзяті, кмітливі, талановиті.
Подарунки від Святкових Королев, селфі у фотозоні, чудовий настрій… І, ура! - канікули ще тривають!

Гарних вам свят! Зустрінемося у бібліотеці!
 

26.12.2019

 «Зима іде, свята веде»
Передноворічний фреш
 
     Підготовка до Нового року триває повним ходом! Привітальні вірші для Діда Мороза та Ялинки - вивчили! Колядки та щедрівки – згадали! Нові «па» для хороводу –запам’ятали!
 
 
 

      Що ще? Новорічний символ, – Мишка! А вона й сама завітала до такої веселої компанії. Та не одна. За Мишкою, як зазвичай, - поквапилася Котя. Та ще Зірочку с собою прихопила. Ось було весело! Особливо, коли всі одягли «мишачі маски», які швидко зробили власноруч. Новорічна за-а-а-гадка для Кота!
 
 

      А поки він її розгадував, встигли і під ялинкою сфотографуватися, і в різні ігри погратися.
 
А ви готові до Нового року?



 

 

20.12.2019

«По Вкраїні з краю в край
ходить Святий Миколай»
Погостини

        На свято Миколая відвідувачів бібліотеки чекало багато сюрпризів. Ялинка з подарунками, селфі зона, чарівні феї… А ще – чудова вистава «Морозко» у виконанні вихованців Центру соціально психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.
 

       А скільки позитивних емоцій отримали діти від зустрічі з Миколаєм! З яким задоволенням демонстрували йому свої здібності: співали, розповідали вірші, танцювали.
 
 
Дякуємо усім гостям, які завітали до бібліотеки, за щирі привітання та подарунки!

Хай вам щастить! Веселих свят!


 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter