Бібліотека ім. Ю. Гагаріна

26.01.2012

Майстер – клас „Бісерна фантазія”

Чи знаєте ви, що дуже сучасне та популярне зараз плетення з бісеру було ще 4 тисячі років тому? А які зараз способи виготовлення виробів? Плетення, нанизування, вишивання, ткання...Бажаєте дізнатися про все та навчитися щось робити? Майстер - клас – для Вас! Бо простір для творчості і фантазії – необмежений. У чому і переконалися учні Лісового масиву, які з захопленням прийняли участь у цьому заході. І їх батьки ще раз переконались, що бібліотека плюс Підлітковий клуб „Космос” – це творча спилка професіоналів, яка дбає про змістовне дозвілля дітей.
 alt
 alt
 alt
 alt
 alt

alt



 

 

 

 

 

Хай завжди буду Я

1.06.2011 р.

І знов в бібліотеці свято: «Хай завжди буду Я»… Здогадались? -  присвячене Міжнародному дню захисту дітей! З ранку лунали пісні та веселий сміх.
З яким захопленням  діти брали  участь в шаховому турнірі «Я б в гросмейстери пішов» та в музичному конкурсі«Я так люблю співати!». Як старанно розучували  співаночку: «Мама Медуза, папа Медуз...» Чого тільки не було на святі : і естафета «Диво коло веселих та кмітливих», і  вікторина «Герої улюблених книжок»… а  наприкінці  дітей  чекав флешмоб: «Малюнки на асфальті». Фантазії митців була безмежна… Дійство  було обрамлено чудовим мелодійним  фоном, який створив педагог музичної школи № 24  Феджора Зенон Володимирович. 
 

 alt
 alt

 

 

 

Бібліотека для дітей ім. Ю.Гагаріна 6 травня 2011 р.

6.05.2011

  Пам’ять про Велику Вітчизняну війну завжди залишається з нами як високий зразок мужності, тяжкої ратної праці. В травневий період весняного буйноцвіття, напередодні Дня Перемоги, в бібліотеках Деснянської ЦБС щорічно відбуваються зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни.  Хто, як не вони, можуть краще розповісти про «сороковые, роковые». У цьому році читачі , разом з бібліотекарями, також   привітали ветеранів війни. У кожної бібліотеки свої  герої. Наприклад, читачам бібліотеки ім. Ю. Гагаріна випала велика честь шанувати  воїна-жінку Бондаренко Анну Іванівну.
  Анна Іванівна пройшла всю війну, працювала у військових госпіталях на найважчій ділянці - хірургічною медсестрою. Яка це позитивна людина, доброзичлива, приязна, з чарівною посмішкою! Але...„в памяти еще грохочут войны»…
  Шановна Анно Іванівно та всі  ветерани Великої Вітчизняної війни! Міцного Вам здоров'я і довголіття, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!
 

Писанка чудова, різнокольорова

20.04. 2011

  Наближаються  Великодні свята…З якими народними традиціями вони асоціюються у українців? Звичайно ж ,  з писанками!
 „Писанка чудова, різнокольорова” під такою назвою пройшло святкове заняття лекторію з мистецтва „Палітра”. З історією виникнення писанок, символікою кольорів, ознайомила  наших читачів  науковий співробітник Національного музею українського народного декоративного мистецтва Шадських Ганна Олександрівна. Шедеври мініатюрного живопису, атрибути весняного відродження природи були представлені з допомогою  слайд шоу.
  Цікава  лекція, схожа на казку…А розгорнута виставка з рушниками і писанками  та розповіді про родинні традиції  учасників лекторію додали цьому заходу яскраве  обрамлення.

   


 

Заходи до Міжнародного дня польоту в космос

12 квітня 2011 р.

Щорічно в бібліотеці ім. Ю.Гагаріна проходять заходи з нагоди Міжнародного дня польоту людини в космос. Цей рік - ювілейний, тому  з початку року стартував цикл заходів космічної тематики: книжкова виставка „Україна і космос, інформаційна година „Космос моїх надій, усний журнал „Його життя - мов спалах блискавки, книжкова виставка „Перший космонавт Планети Земля - Юрій Гагарін”. А сьогодні в бібліотеці  «космічний» ранок: лунають пісні «Знайте, каким он парнем был»…,  „На пыльных тропинках далёких планет...", "Трава у дома", „Мы - дети Галактики"...Діти зацікавлено розглядають альбоми малюнків космонавтів і книги, щоб відповісти на запитання вікторини.

 

 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter