Бібліотека ім. Ю. Гагаріна

12.04.2019

«Магія зірок»
Астро – круїз

           День космонавтики для відвідувачів бібліотеки ім. Ю. Гагаріна завжди дуже важливе свято.
 
 
 

         Традиційні «Гагарінські читання» допомогли учням більше дізнатися про першого космонавта, зацікавити книгами про космос, дали можливість потримати в руках міні-ракету з Байконуру.   
 
 

     «Мульти - подорож» по планетам сонячної системи не тільки відкрила учасникам  загадковий Всесвіт, але й допомогла відповісти на питання вікторини.
І, звичайно ж – селфі на згадку в … «Ракеті» і «Літаючій тарілці».
І вам цікаво? Запрошуємо!


 
 

04.04.2019

«Книжки невеличкі – мудрості скарбнички» 
 Прес – калейдоскоп
            Чи знаєте ви, що журнали, привертають увагу дітей не менше, ніж книги? Але так важко зорієнтуватися та вибрати найкраще! Тому чергове «знайомство» з новими надходженнями зібрало багато прихильників «малих форм» друкованого слова.
 
 

          Діти з задоволенням слухали вірші, жарти та захоплюючі історії, розгадували кросворди, розглядали яскраві малюнки. Декого дуже зацікавили розважальні, пізнавальні сторінки журналів. А скільки нових назв відкрили для себе юні читачі!
         Сподіваємося, що це «знайомство» усіх підштовхне до читання. І не тільки журналів.
Бібліотека чекає на вас!
 
 

25.03.2019

«Ляльки розповідають казки»
Театралізовані читання
 
Чи знаєте ви, як можна об’єднати деякі свята? Наприклад, День лялькаря та День театру? А ось учасники студії «Дивограй» знайшли оптимальне рішення – «Театр ляльок».

Весела вікторина - разминка допомогла згадали та вибрати героїв улюблених казок і показала «читацькі здібності» учнів. А відсутність ширми та довільний вибір персонажів дали можливість вільно імпровізувати, демонструвати здібності акторів.
Ролі різних тварин виявилися настільки захоплюючими, що навіть бібліотекарі не втрималися від такого перевтілення!
 

22.03.2019

«Бібліотека + канікули = свято»
Творчий майданчик

        Під час канікул, учням Лісового масиву не доводиться нудьгувати, бо поряд – бібліотека.
Так, прихильники веселих історій, завдяки літературному калейдоскопу, відкрили для себе багато «книг гарного настрою», журналів з веселими історіями.
 
 
 
 

 
      А юні саморобники, до всесвітнього Дня водних ресурсів, вирішили зробити… «Рибку золоту». Тепер, напевно, всі бажання здійсняться.
 
 
 



    Приємною несподіванкою для дітей став оновлений етно - простір з виставкою виробів народного мистецтва. Тут представлені й деякі речі, зроблені дітьми: українська хатинка з «присадибними варіаціями», писанки, ляльки, вишивки. Особливо усіх відвідувачів вразило гобеленове панно – незвичайний витвір українського мистецтва.

 
 

22.03.2019

«Тарас Шевченко голосами поколінь»
Шевченківські читання

       Бібліотеки для дітей Деснянського району - завжди активні учасники міських заходів, ініційованих ЦБ ім. Т. Г. Шевченко для дітей м. Києва.
 
 
 
          Ось і цього року, активний читач бібліотеки ім. Ю. Гагаріна для дітей, Неспірний Богдан, взяв участь у проекті "Іду з дитинства до Тараса" у форматі декламації поезії Кобзаря читцями різного віку.
 
 

          «Подяка» - читцю, «Подяка» - ЦБС – це так почесно і приємно!



 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter