Бібліотека №119

01.07.2024

    У Всесвітній день соціальних мереж (Social Media Day) бібліотека № 119 провела для користувачів лексичний фільтр «Пишемо пости влучно, грамотно, без помилок» на занятті ігрової студії «Мовні витребеньки».
 
 
 

     Доречні поради, як правильно скласти контент-план, гайд з написання текстів «Ми робимо блог PRO», інтернет-абетка «Фабрика слів», мовна гра-інформація «Слова-іноземці» – юні читачі корисно, з позитивними емоціями провели час, вдосконалили правильне спілкування українською мовою через цікаві ігри.
 
 
 
   Відвідувачі бібліотеки дізналися, що грамотність для людини - це життєва необхідність та основа мовної культури, яка має велике значення і для вербальної письмової комунікації.
 

 

28.06.2024

     У День Конституції України, що є одним з найголовніших свят нашої Батьківщини, бібліотека № 119 влаштувала правознавчий майданчик «Шлях української Конституції». В умовах війни та боротьби українського народу проти російської агресії це свято набуває особливого значення. Адже у засадах Конституції визначається, зокрема, що Україна - суверенна, незалежна, демократична, правова держава.
 
 

   Історичний екскурс «Оберіг нашої державності», кросворд «Рідна Україна», філворд «Соборність», майстер клас «Патріотична листівка» - юні читачі розширили свої знання з правової тематики і переконалися, що знати Основний Закон дуже важливо, що велика честь – зростати гідним громадянином своєї країни.
 
 
 

 
 

27.06.2024

 
З нагоди 175-річчя від дня народження Олени Пчілки - однієї із засновниць української дитячої літератури - бібліотека № 119 запросила вихованців логопедичної групи ДНЗ № 176 до казкової подорожі «Гайда, дітки, у садок!». Голосні, коментовані читання казок та віршів О. Пчілки, загадки, сміховинки, казкові мультфільми, гра-імпровізація за притчею «У пригоді», розмальовки-ілюстрації «Лев та миша» - зацікавлені дошкільнята залюбки слухали, творили, спілкувалися та зробили перші кроки до знайомства із творами видатної української письменниці, які вчать добру, чесності, справжній дружбі.
 
 

20.06.2024

 
До Всесвітнього дня смурфиків бібліотека № 119 влаштувала медіапригоди «Добрі гномики – герої коміксів» для вихованців ДНЗ № 176. Казкова подорож сторінками коміксів із серії «Історії про смурфиків», мультфільм «Ненажерливий ласун» захопили дошкільнят та допомогли розгадати лабіринт «Загублене містечко». А на майстер класі «Смурфодивний світ» діти виявили свої творчі фантазії та розмалювали уподобаних героїв коміксів, знайомство з якими продовжать, читаючи книжки разом з батьками.
 
 

16.06.2024

 
З нагоди Дня батька у бібліотеці № 119 для дітей на занятті творчої майстерні «Мисли кольорово!» відбувся майстер клас «Моє серденько для тата». Поетична хвилинка з читанням віршів про сім’ю, розповіді дітей про своїх татусів, натхненна творча робота – у дружньому спілкуванні час промайнув непомітно. З ніжністю, любов’ю, вдячністю юні відвідувачі виготовили вітальні листівки зі щирими побажаннями, які зігріють батьківські серця у цей надзвичайно важкий для кожного українця час.
 
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter