Бібліотека №119

28.06.2022

 
До Дня Конституції України бібліотека № 119 для дітей влаштувала правознавчий майданчик «Державні символи України». Доступне обговорення основних засад нашої Конституції, її значення для незалежності країни, історія затвердження Державних символів – бібліотекарі допомогли юним відвідувачам розширити правові знання.
І як завжди, не оминули увагою творчу складову: діти малювали жовто-блакитний Прапор і Герб-тризуб, складали з пазлів мапу України, співаючи українські народні пісні. З Днем Конституції України!
 

24.06.2022

 
У бібліотеці № 119 для дітей розпочалися заняття безкоштовної мовної студії «Вивчай українську граючи» у партнерстві з мовним коучем, викладачкою української мови Наталією Нізельською. На основі всесвітньо відомої розвивальної гри «Scrabble» юні відвідувачі складали слова, аналізували їх, вводили в речення.
Запрошуємо на заняття студії щовівторка і щочетверга о 12.00 дітей 9-11 років. Буде пізнавально та цікаво!
 

10.06.2022

 
Свято Неба і Землі – так в народі величають Трійцю. У природі царює справжній розмай: усе квітне, буяє, сповнене літніх ароматів. Тож не дивно, що бібліотека № 119 для дітей напередодні свята влаштувала бібліогалявину просто неба, під розлогими тінистими каштанами. Не забарилися і зацікавлені читачі - як діти, так і дорослі, - щоб долучитися до Дня Святої Трійці.
Виявляється, на Трійцю  природа промовляє до людини мовою комах, пташок, рослин. Не одне покоління українців вслухалося в цю мову, і всі ці спостереження вилилися в ланцюжок прикмет та обрядів. Ось і відвідувачі народознавчої галявини таємниче прислухалися до звуків природи і фантазували, знайомилися з літературою про народні звичаї і традиції, відгадували загадки про навколишній світ, читали вірші про літо. А різнокольорові пишні квіточки, виготовлені на майстер класі, стануть для читачів символом свята та надії.
 

09.06.2022

 
У Міжнародний день друзів бібліотека № 119 для дітей гостинно зустріла юних читачів. Спілкування з бібліотекарями про цінність дружби та взаємодопомоги, перегляд книжок про дружбу, розповіді про найближчих друзів, гра «Казкові друзі», майстер клас «Листівка для друга» - атмосфера довіри, теплоти,  щирості панувала у бібліотеці.
З любов’ю зробленими квітками-листівками діти привітають своїх найліпших друзів: сьогодні - тих, хто поруч з ними, а пізніше - тих, хто через війну наразі мешкає в інших місцях України або за кордоном. Але вони обов’язково повернуться додому, адже ми віримо в нашу ПЕРЕМОГУ!
 

01.02.2022

Читаємо разом!
 
Голосні читання - це завжди весело, цікаво, пізнавально та корисно. Маленькі читачі бібліотеки № 119 для дітей залюбки взяли в них участь у Всесвітній день читання вголос. Діти не тільки слухали віршики та оповідання із серії «Веселка», «Сонечко», а і самостійно намагалися читати.
Імпровізований трон Читача став відзнакою для найкращих. А обрані для читання твори допоможуть малятам і надалі відкривати для себе чарівний світ дитячої книги.
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter