Бібліотека №119

17.12.2021

«Блакитна п’ятниця»
Кольорові читання

Під час Національного тижня читання бібліотека № 119 для дітей влаштувала кольорові читання «Блакитна п’ятниця». Незважаючи на те, що блакитний колір символізує спокій та терпіння, бібліотечні цікавинки викликали у відвідувачів жвавий інтерес та активність. Різноманітні книжки українських і зарубіжних письменників з блакитними обкладинками, «Блакитний казковий квіз», гра-асоціація «Блакитні фантазії», поетичний калейдоскоп «Блакитні вірші» - діти залюбки поринули у світ блакитного читання, яке заохотило до подальшого знайомства з іншими літературними творами.
#ТижденьЧитання  #Кольорові_читання  #ЗнайдиСвоюКнижку
 
 

16.12.2021

«Миколай про діток знає все, подарунки кожному несе»
Народознавча мандрівка

Незабаром в Україну прийде чарівне зимове свято – День Миколая-Чудотворця. А читачі бібліотеки № 119 для дітей - учні 2-го класу ЗЗСО № 207 – уже відчули атмосферу прийдешнього свята, коли здійснили народознавчу мандрівку «Миколай про діток знає все, подарунки кожному несе».
Зацікавлено школярі слухали легенди про Святого Миколая, життя якого було сповнене добрими справами і який є охоронцем дітей. Мультфільм «Різдвяна казка» запросив читачів до офісу Миколая-Чудотворця, звідки вони разом зі Святим подорожували світом. Вірші про зиму та народні свята, що напам’ять читали діти, стали приємними подарунками для бібліотекарів. А від бібліотеки школярі отримали книжки та листівки-ялинки, де напишуть Святому Миколаю свої бажання, одним з яких обов’язково буде «Яку книгу я хочу під ялинку?».
 

08.12.2021

Малюємо між слів
Арт-урок

Усім дітям подобаються книжки з яскравими малюнками. За малюнками можна немов би прочитати книжку, простежити сюжет від однієї ілюстрації до іншої. Чарівна сила художника-ілюстратора може викликати захоплення та  виховати любов до книги.
У Міжнародний день художника бібліотека № 119 для дітей перетворилася на імпровізовану майстерню, в якій маленькі відвідувачі долучилися до створення казкових ілюстрацій. Книжки з чудовими малюнками відомих українських художників, голосні читання казки «Рукавичка» і перегляд мультфільму, майстер клас «Веселковий пензлик» від художниці Анни Левицької допомогли юним читачам краще виявити свої здібності, художній талант і заохотили до малювання вдома інших літературних героїв.
 
 

03.12.2021

Я +Ти + Книжка!
Зимові читання

Зима ще не тішить дітлахів снігом та улюбленими розвагами, але поринути у зимові фантазії можна за допомогою чудових книжок. І вихованці інклюзивних груп ДНЗ № 176 залюбки долучилися до голосних читань у бібліотеці № 119 для дітей.
Вірші, казки та загадки про зиму, мультфільм про зимові свята, щире спілкування з бібліотекарями – зустріч заохотила дошкільнят до читання не тільки у бібліотеці, а і вдома з батьками, адже книжечки діти обирали на будь-який смак.
 
 

30.11.2021

Мандрівка у світ Доброти

У Всеукраїнський день добрих справ до бібліотеки № 119 для дітей були запрошені вихованці інклюзивної групи ДНЗ № 176.
Казочки та оповідання, в яких добро перемагає зло, прислів’я про доброту та небайдужість, інтерактивна гра «Добрі вчинки», мультфільм «Один, два – разом!», годування пташок на вулиці - подорож у Країну Доброти і Милосердя викликала у дошкільнят тільки позитивні емоції.
У подарунок від бібліотеки діти отримали цікаві книжечки, а на майстер класі з професійною художницею Анною Левицькою із натхненням виготовили символічні сувеніри «Я - Добрятко», якими порадують своїх батьків.
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter