Бібліотека №119

26.02.2024

 
У День «Розкажи казку» бібліотека № 119 влаштувала книжково-іграшкову карусель «Українські казки люблять малюки» для дітей з особливими освітніми потребами. Читання віршів та казок, гра-роздум «Казка вчить, як на світі жить», вікторина «Головні казкові герої» - дошкільнята з цікавістю слухали та грали. Гарного настрою додав також імпровізований театр ляльок, у якому діти мали змогу перетворитися на маленьких артистів, виявити свої акторські таланти, взявши участь в інсценівці української народної казки «Рукавичка». А рукавички-розмальовки, які малята створили у бібліотеці, будуть їм нагадувати про добро, допомогу, дружбу.
 
 
 

21.02.2024

 
Цікаво та змістовно відзначили Міжнародний день рідної мови відвідувачі ігрової студії «Мовні витребеньки» у дитячій бібліотеці № 119, взявши участь у пізнавально-освітній грі «Родзинки української мови». Філворд з анаграмами «Яка наша мова?», перегони скоромовок «Хто може повторити?», гра «Юний редактор» - читачі переконалися, що світ нашої української мови безмежний і кожного разу ти відкриваєш для себе щось нове і цікаве.
 

 

19.02.2024

 
До Дня Державного герба України бібліотека № 119 підготувала пізнавальні сходинки «Таємниця княжого тризуба» для учнів молодших класів ЗЗСО № 213. Книжкова добірка та мультимедійна презентація «Краса і велич  символів державних», анімаційний фільм «Легенди України. Тризуб», українознавча руханка «Ми - українці» - школярі ознайомилися з історією виникнення герба, традиціями та культурою української держави. А отримані знання діти змогли закріпити, розгадавши інтерактивний кросворд «Головний символ України» та розмалювавши герб України патріотичними кольорами.
 
 

19.02.2024

З нагоди Дня спонтанного прояву доброти до бібліотеки № 119 на книготерапію «Ти + Книжка!» завітали діти, які вимушено переїхали до столиці через війну.
 
 
 
Літературна вікторина «Добрі вчинки у книжках», гра-пазл «Вгадай письменника» та анімований квіз «Правила доброти, так чи ні» - юні читачі залюбки спілкувалися, грали, фантазували, а головне - отримали позитивні емоції, які так необхідні для всіх дітей у наші тривожні дні.
 
 

 
 

13.02.2024

 
Напередодні Дня Святого Валентина на занятті творчої майстерні «Мисли кольорово!» у дитячій бібліотеці № 119 відбувся майстер-клас «Валентинка для воїна». З натхненням, щирістю і теплотою відвідувачі виготовляли патріотичні валентинки з написами-побажаннями, які будуть передані нашим захисникам та подарують їм відчуття підтримки і вдячності за можливість вчитися і просто жити. Нехай ці маленькі дитячі сердечка зігріють їх великі, мужні серця!
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter