Бібліотека №119

29.07.2021

 «У колі друзів»
Година спілкування
 
   30 липня відзначається Міжнародний день дружби – свято, що нагадує про взаємну допомогу, про толерантні стосунки, про важливість дружби та друзів. А бібліотека – це місце, де можна дружити і з читачами, і з бібліотекарями, і з… книжками. У цьому переконалися відвідувачі бібліотеки № 119 для дітей під час години спілкування «У колі друзів».
 
 
 

  Огляд книжок українських та зарубіжних письменників про дружбу, бесіда-роздум «Правила дружби», «Мій найкращий друг», гра «Продовж прислів’я» - діти залюбки поринули в атмосферу позитиву, розуміння та обирали твори для читання. А серед новинок, з якими знайомилися відвідувачі, особливу увагу привернула книжка для підлітків відомої української письменниці Марії Морозенко «Доросла зима» - історія про дружбу, перше кохання, чесність, співчутливість, людяність – основні морально-етичні цінності, які знадобляться у житті.


 
 

23.07.2021

Мешканці підводного царства
 
  23 липня, у Всесвітній день китів і дельфінів, бібліотека №119 для дітей запросила вихованців інклюзивної групи ДНЗ №176 на природознавчу прогулянку.
 
 
 
 
 
  Голосні читання казкових історій про гігантів морів і океанів – китів та дружелюбних і симпатичних дельфінів, загадки про підводний світ, майстер клас «Кит з фонтанчиком», знайомство з цікавими книжковими новинками – дошкільнята залюбки долучилися до екологічної зустрічі, яка нагадала діткам про бережливе ставлення до природи.
 
 

16.07.2021

Емоджі бібліомайданчик
 
  Бібліотека № 119 для дітей запросила вихованців ДНЗ № 176 на літню читальну галявину, щоб познайомити з незвичайним святом – Всесвітнім днем Емоджі, що відзначається 17 липня.
 
 
 

   Голосні читання казок про дружбу, майстер клас «Смайлик у подарунок»,
гра-асоціація з м’ячем «Схожі на смайлик», малюнки кумедних смайликів на асфальті, перегляд цікавих пізнавальних дитячих журналів «Смайлик» - на майданчику панували тільки позитивні емоції та посмішки.
 
 
 

   Нехай смайлики кожного дня приносять вам радість та гарний настрій!


 
 

23.06.2021

 
 
До Дня Конституції України бібліотека провела ігрову правознавчу абетку «Аз і Буки правової науки» для вихованців ДНЗ № 176.
 
 
 

Голосні читання «Права у Країні казок», під час якої дітки знайомилися із творами, де порушуються права героїв, рухлива гра «Правобол», перегляд книжок і журналів – так були зроблені перші кроки до стежинки правознавства.
 
 
 

Разом із бібліотекарями дошкільнята намалювали на асфальті квітку «Я маю право на ім’я!», в яку вписали свої імена. А жовті та блакитні повітряні кульки, якими бібліотекарі привітали маленьких українців, символічно прикрасили невеличкий танцювальний флешмоб, влаштований на майданчику на честь свята.

 
 

09.06.2021

«Я + Ти + Книжка!»
Літні читання

  Літо - улюблена пора року для дітлахів. А скільки цікавих оповідань та віршів написано про літо, сонечко, природу! Про це дізналися вихованці ДНЗ № 176, для яких бібліотека влаштувала літні читання «Я + Ти + Книжка!». Діти залюбки слухали бібліотекарів, а деякі навіть намагалися читати самостійно.
 
 

  Літературні рухливі ігри «Казкові герої: добрі чи злі?», «Казка по колу» занурили дошкільнят у світ улюблених книжок та фантазій. Тож літо з книжкою – це дуже гарний відпочинок!
 
 
 


 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter