Бібліотека №119

07.11.2023


У дитячій бібліотеці № 119 відбулися голосні читання, на які завітали вихованці групи з вадами мовлення ДНЗ № 176. Для маленьких читачів бібліотекарі підготували незабутню подорож сторінками твору відомого американського письменника Джоеля Гарріса «Казки дядечка Римуса». І це не випадково, адже нещодавно відзначався День американських авторів. Цікаві пригоди братика Лиса з братиком Кроликом та жваве спілкування захопили і додали гарного настрою дітям. Малята залюбки поринули у творчий процес та розмалювали головних героїв книжки, знайомство з якими продовжать, читаючи казочки разом з батьками.
 
 

27.10.2023

    Чи бувають діти, які не люблять мультиків? Симпатичні та кумедні персонажі так захоплюють!  Тож з нагоди Міжнародного дня анімації бібліотека № 119 запросила дошкільнят з вадами мовлення до подорожі у світ української мультиплікації.
 
 
 
 
    Під час інтерактивного спілкування з бібліотекарями маленькі читачі пригадали літературні твори, за сюжетами яких створені мультфільми, розповіли про своїх улюблених мультгероїв – Капітошку, Ведмедика, що живе в річці, маленького Поросятка. І, звісно, із задоволенням переглянули мультики, які вчать щирості, доброті, справжній дружбі, справедливості.
 
 
 
   А Слоненятко з мультфільму «Як Петрик П’яточкін слоників рахував», яке розмалювали малята, стало для них новим мультяшним другом.     

 
 

26.10.2023

 
Під час осінніх канікул школярі охоче відівідують дитячу бібліотеку № 119, щоб насолодитися читанням цікавих книжок, змістовно провести дозвілля, набути нових знань, зокрема, і з української мови. На відзначення Дня української писемності та мови бібліотекарі влаштували для дітей філологічний калейдоскоп в ігровій студії «Мовні витребеньки».
Вірші про рідну мову та Україну, відеоролик «Факти про українську мову», подорож сторінками книжки Лесі Мовчун «ГоловоМовки професора Макарончика», мовні ребуси і загадки, ігри «Збери прислів'я» та «Розумний шифрувальник» - юні мовознавці залюбки відкривали для себе таємниці рідного слова.
 

16.10.2023

 
У День словника (Dictionary Day) працівники бібліотеки № 119 підготували для юних читачів «Словникові мандри» в ігровій студії «Мовні витребеньки». Презентація «Цілий світ від А до Я», розмова про різновиди словників, гра «Перевір себе», фразеологічний кросворд «Буває, що слово відомо давно» дуже зацікавили школярів та стали для них корисними, адже вміння знайти істину у словнику – це вірний шлях до знань!
 
 

13.10.2023

 
З нагоди Всесвітнього дня здорового харчування працівники бібліотеки № 119 запросили маленьких читачів до пізнавально-розважальної мандрівки «Кошик здоров’я». Інтерактивна бесіда-розповідь «Їжа і здоров’я», голосні читання казки «Пригоди Краплинки у країні Здорової Їжі», дидактична гра «Корисне - шкідливе», мультфільм «Смачні та цілющі» - дошкільнята залюбки гралися, спілкувалися з бібліотекарями, дослухалися до їх порад.
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter