Бібліотека №119

29.08.2023

 
У День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, у бібліотеці № 119 відбулась година вшанування «Висока ціна свободи».
Література про загарбницьку війну росії з Україною, презентація «Заради вільної України», відеосюжет «Герої-кияни» - розмова з дітьми була зворушливою, щирою, з відтінком смутку, але і надії на нашу перемогу. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників і захисниць рідної землі. А «Соняшник свободи», виготовлений на майстер класі, став символом вдячності, незламності, любові до Батьківщини.
 
 

18.08.2023

 
З нагоди Всесвітнього дня фотографії Дитяча бібліотека № 119 запрошує на віртуальну фотоекспозицію «Селфі в бібліотеці», на якій представлено добірку світлин читачів з популярними книжками в уподобаних ними локаціях бібліотеки.
 
 
 

17.08.2023

 
В дитячій бібліотеці № 119, при партнерстві з Forest Art Camp, відбувся воркшоп «Звуки, запахи, ритуали» від відомої художниці, дослідниці, засновниці міжнародної мистецької платформи для дітей та підлітків «Жива Шафа» та засновниці спільноти «Chernigiv Monumentalism», присвяченої збереженню монументального мистецтва – Олени Загребіної.
 
Діти з задоволенням взяли участь в інтерактивному діалозі з мисткинею про чудові та важливі речі в нашому житті. Що нас підтримує та надихає? Що дарує нам затишок і спокій? Які запахи ми асоціюємо з домом, чи притримуємось ритуалів, які рятують нас у важкі часи, чи знаємо ми «чарівні» слова, що заспокоюють нас або можуть заспокоїти інших?
На основі розмови хлопці та дівчата створили свої унікальні тексти та малюнки для нової книги з однойменною назвою «Звуки, запахи, ритуали», яка включатиме малюнки та тексти дітлахів з усієї України та дітей – вимушених переселенців, які тимчасово перебувають в різних куточках світу.
 

09.08.2023

 
До Всесвітнього дня книголюбів дитяча бібліотека № 119 запросила юних читачів на коло спілкування «Book-cимпатія».
 
Інтерактивна розмова про значення книги і читання, огляд дитячих бестселерів, розповіді дітей про  улюблені твори українських та зарубіжних письменників, творча гра  «Додатковий персонаж» - юні поціновувачі книги залюбки долучилися до свята у бібліотеці.
 

07.08.2023

     У Міжнародний день світлофора дитяча бібліотека № 119 підготувала дорожню грамоту «Будь уважним на дорозі!» для вихованців ДНЗ № 176.
 
 
 

    Книжки «Правила дорожнього руху для дітей», «Обережним будь завжди!», «Уроки інспектора ДАІ», «Лейтенант Доброта», рухливі ігри «Сигнали світлофора» та «Увага, автомобіль!», майстер клас з виготовлення книжкових закладок «Світлофор-Моргайко» нагадали дітям про суворе дотримання правил дорожнього руху та обачну поведінку на вулицях.

 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter